Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Με οδηγό το 2014 ο Ricciardo

Ελλάδα 21:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με οδηγό το 2014 ο Ricciardo

FORMULA 1

Με οδηγό το 2014 ο Ricciardo

FORMULA 1

Η πίστα Yas Marina του Άμπου Ντάμπι, φιλοξενεί το προσεχές Σαββατοκύριακο τον δέκατο-ένατο και τελευταίο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 (LIVE από ΟΤΕ και Alpha TV με το F1 Countdown να αρχίζει στις 14.00).

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Όλοι οι οδηγοί θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με ένα θετικό αποτέλεσμα, σε μία πίστα που ειδικά στην περίπτωση του Daniel Ricciardo, του… πάει πολύ! Τουλάχιστον αν λάβουμε υπόψη την περυσινή του εμφάνιση όπου ήταν πέμπτος στις κατατακτήριες και παρότι αναγκάστηκε να εκκινήσει τελευταίος λόγω παρατυπίας στην εμπρός αεροτομή της RB10, αναρριχήθηκε με εντυπωσιακό τρόπο στην κατάταξη, βλέποντας την καρό σημαία του τερματισμού πέμπτος.

ricciardo-bahrain15-incar640

Advertisement
Advertisement

Στην επίσημη προεπισκόπηση της Red Bull Racing για τον αγώνα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ο Αυστραλός αναφέρθηκε στην περυσινή εμπειρία: «Στο Άμπου Ντάμπι είχα το καλύτερο Σαββατοκύριακο της προηγούμενης σεζόν. Μπορεί να μην κέρδισα τον αγώνα αλλά είχα εξαιρετικές κατατακτήριες και πολύ καλό αγώνα. Είχα ταχύτητα, σταθερότητα, όλα πήγαιναν καλά και από την ουρά του grid κατάφερα να σκαρφαλώσω στην τέταρτη θέση. Άρα από πλευράς απόδοσης, ήταν ο καλύτερος αγώνας μου».

Στη συνέχεια, ο Ricciardo αναφέρθηκε και στις ιδιαιτερότητες του σιρκουί της Yas Marina: «Από το σιρκουί του Άμπου Ντάμπι μου αρέσει κυρίως ο τελευταίος τομέας γιατί αυτός είναι που κάνει την αγωνιστική διαδρομή συναρπαστική. Με συνεχείς αλλαγές κατεύθυνσης και τους τοίχους κοντά. Πρέπει να προσέχεις και τα ελαστικά σου γιατί στο πρώτο κομμάτι του γύρου κινούμαστε με πολλά χιλιόμετρα. Είναι πρόκληση. Το γεγονός πως ο αγώνας αρχίζει υπό το φως του ήλιου και ολοκληρώνεται υπό το φως των προβολέων είναι ξεχωριστό».