Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Με Ericsson-Nasr και το 2016 η Sauber

Ελλάδα 7:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με Ericsson-Nasr και το 2016 η Sauber

FORMULA 1

Με Ericsson-Nasr και το 2016 η Sauber

FORMULA 1

Με το ίδιο οδηγικό δίδυμο θα τρέχει και στο επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 η ομάδα της Sauber, καθώς επέκτεινε τα συμβόλαια των Marcus Ericsson και Felipe Nasr.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Ο 24χρονος Σουηδός και ο 22χρονος Βραζιλιάνος έχουν πραγματοποιήσει θετικές εμφανίσεις, με πέντε παρουσίες στους βαθμούς στους πρώτους εννέα αγώνες. Παράλληλα, αμφότεροι φέρνου χρήματα στην ελβετική ομάδα μέσω των προσωπικών τους χορηγών.

Είμαι πολύ χαρούμενος που η Sauber με εμπιστεύεται και για την επόμενη χρονιά. Έχω ήδη μερικές όμορφες αναμνήσεις με την ομάδα, κάναμε καλό ξεκίνημα στη σεζόν και από την πρεμιέρα κιόλας, πανηγύρισα τους πρώτους μου βαθμούς στη Formula 1. Πλέον έχω μάθει όλους στην ομάδα και νιώθω σημαντικό μέλος της. Είναι τιμή μου που θα παραμείνω μέλος της οικογένειας της Sauber“, είπε ο Ericsson.

Advertisement
Advertisement

Από την πλευρά του ο Nasr τόνισε: “Είναι σπουδαίο που θα τρέχω και του χρόνου με τη Sauber, αποτελεί σημαντικό βήμα στην καριέρα μου αυτή η επέκταση συμβολαίου. Κατά τη διάρκεια της παρθενικής μου σεζόν στην F1, έχω καταφέρει να αποκτήσω πολλές εμπειρίες αλλά και τους πρώτους μου βαθμούς, στο ντεμπούτο μου! Η εμφάνιση στην Αυστραλία, όπου τερμάτισα πέμπτος, εξακολουθεί να αποτελεί την κορυφαία μου στιγμή. Τώρα κοιτώ μπροστά, στο δεύτερο μισό της σεζόν, ελπίζοντας να βοηθήσω με κάθε τρόπο την ομάδα“.

Nasr-Jerez15-incar-a640

Η Sauber είναι στην έβδομη θέση της βαθμολογίας κατασκευαστών, με 21 πόντους στο ενεργητικό της.