Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Καταιγίδα στη McLaren!

Ελλάδα 17:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Καταιγίδα στη McLaren!

FORMULA 1

Καταιγίδα στη McLaren!

FORMULA 1

Πυκνώνουν τα δημοσιεύματα στον Τύπο που συνδέουν την επάνοδο του Ron Dennis με προβλήματα οργάνωσης και απόδοσης στην ομάδα της F1.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε ο μεγαλομέτοχος της McLaren, Ron Dennis, ανακοίνωσε την επιστροφή του σε θέση διευθύνοντος συμβούλου στην εταιρεία. Επίσης ξεκαθάρισε ότι θα γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στην ομάδα της F1, ώστε αυτή να επιστρέψει στις νίκες. Όλα αυτά προχτές στην έδρα της McLaren στο περίφημο Πάραγκον απουσία του μέχρι σήμερα διευθύνοντος συμβούλου Martin Whitmarsh.

Σε συνέχεια αυτού του θέματος κυκλοφόρησαν φήμες πως η αντικατάσταση του Whitmarsh σχετίζεται με το crash test του νέου μονοθεσίου. Χωρίς αυτό να επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής γράφτηκε πως η νέα McLaren απέτυχε να περάσει τα επιβεβλημένα τεστ πρόσκρουσης της Ομοσπονδίας.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι πρότινος τα τεστ αυτά έπρεπε να ολοκληρωθούν με επιτυχία πριν τον πρώτο αγώνα. Από το χειμώνα του 2012 όμως αυτό άλλαξε και οι ομάδες πρέπει να κάνουν το τεστ πριν την έναρξη των δοκιμών. Η έναρξη των δοκιμών είναι στις 28/1 στη Χερέθ και η αλήθεια είναι πως υπάρχει ακόμη χρόνος για να περάσει η McLaren από το τεστ πρόσκρουσης. Επιπλέον είναι λογικό τέτοια εποχή όλες οι ομάδες της F1, να πηγαίνουν στα όρια τις προθεσμίες παρουσίασης, crash test και δοκιμών προσπαθώντας να κερδίσουν ότι μπορούν σε απόδοση.

Αν όντως η νέα McLaren δεν περάσει τα τεστ και χάσει το πρώτο τεστ στη Χερέθ τότε αποκτά άλλη διάσταση η επαναφορά στην ενεργό δράση του Dennis.  Η βρετανική ομάδα έχει ξεκαθαρίσει πως θα παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο διαδικτυακά στις 24/1 όπου αναμένεται και η αποκάλυψη του νέου της μεγάλου χορηγού.