Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δίλημμα Perez ή Magnussen στη McLaren

Ελλάδα 17:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δίλημμα Perez ή Magnussen στη McLaren

FORMULA 1

Δίλημμα Perez ή Magnussen στη McLaren

FORMULA 1

Σε αντίθεση με τις Red Bull, Mercedes και Ferrari, η McLaren ακόμα δεν έχει ανακοινώσει το οδηγικό της δίδυμο για την αγωνιστική σεζόν του 2014. Ο Τζένσον Μπάτον θα διατηρήσει τη θέση του ενώ στο ρόλο του teammate του μάλλον θα παραμείνει ο Σέρχιο Πέρες.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Είναι σαφές πως στις τάξεις της βρετανικής ομάδας υπάρχει μερική απογοήτευση για την εικόνα που έχει παρουσιάσει ο Μεξικανός οδηγός. Χαμένος στη μετριότητα της ομάδας, ο Πέρες που έλαμπε το 2013 με τη Sauber με τρεις παρουσίες στο βάθρο, έπρεπε να φτάσει στην Ινδία για να βρεθεί έστω και στην πέμπτη θέση της τελικής κατάταξης σε ένα αγώνα.

Δεδομένης της λίστας ανερχόμενων οδηγών από την ακαδημία της McLaren, γεννήθηκαν σενάρια, με επικρατέστερο αυτό που ήθελε τους ασημί να αντικαθιστούν τον Πέρες με τον 21 ετών Κέβιν Μάγκνουσεν! Γιο του πρώην οδηγού Formula 1, Γιαν, προερχόμενο από τη Δανία και προσφάτως εστεμμένο πρωταθλητή στο πρωτάθλημα Formula Renault 3.5!

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, όταν αναπάντεχα ανακοινώθηκε πως ο Μάγκνουσεν δεν θα λάβει μέρος στις δοκιμές με μονοθέσια GP2 που διεξάγονται στο Άμπου Ντάμπι, βούιξε το διαδίκτυο για προβιβασμό του στο πλευρό του Μπάτον.

Κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του NewsAuto, δεν θα συμβεί. Όλα δείχνουν πως η McLaren θα δώσει πίστωση χρόνου στον Πέρες, διατηρώντας τον στο κόκπιτ το 2014, προτού πάρει αποφάσεις ενόψει 2015. Της χρονιάς… αντεπίθεσης της ιστορικής ομάδας καθώς θα αναβιώσει η θρυλική της συνεργασία με τη Honda για τη παροχή κινητήρων.