FORMULA 1

O Massa ψηφίζει Alonso

Ελλάδα 10:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O Massa ψηφίζει Alonso

FORMULA 1

O Massa ψηφίζει Alonso

FORMULA 1

Το πιο «καυτό» οδηγικό δίδυμο του 2014 θα είναι αναμφίβολα αυτό της Ferrari καθώς περιλαμβάνει δύο παγκόσμιους πρωταθλητές: τον Fernando Alonso και τον Kimi Raikkonen. Ποιος όμως εκ των δύο θα επικρατήσει στην εσωτερική μονομαχία;

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Την άποψη του επί του θέματος εξέφρασε ο Felipe Massa, teammate του Φινλανδού τη διετία 2008-2009 και του Ισπανού από το 2010 μέχρι πέρυσι. Και ψήφισε… διπλό!

«Πιστεύω πως ο Alonso θα έχει το πάνω χέρι, διότι είναι πανέξυπνος, έχει ήδη δουλέψει πολύ πάνω στους νέους κανονισμούς και ξέρει τι πρέπει να κάνει για να είναι γρήγορος με το καλημέρα. Συνδυάζει ταλέντο με ευφυΐα. Κι αυτή η ευφυΐα, είναι που μπορεί να κάνει τη διαφορά με τόσες αλλαγές στους κανονισμούς», σχολίασε ο Massa.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια… διπλωμάτης ο 32χρονος, κάλυψε όλα τα ενδεχόμενα λέγοντας πως οι σημαντικές αλλαγές στους κανονισμούς, ίσως απαιτήσουν διαφορετικό στιλ οδήγησης από τους πιλότους, πράγμα που ίσως ωφελήσει τον Raikkonen.

Ο Massa μίλησε στο ESPN και για το αυξημένο θέαμα που περιμένει να έχουμε φέτος στα Grand Prix της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Διαβάστε περισσότερα εδώ.