Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Massa: Θα υπάρξει σύγκρουση Alonso-Raikkonen!

Ελλάδα 5:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Massa: Θα υπάρξει σύγκρουση Alonso-Raikkonen!

FORMULA 1

Massa: Θα υπάρξει σύγκρουση Alonso-Raikkonen!

FORMULA 1

Ο Βραζιλιάνος πιλότος της Ferrari προειδοποιεί την Scuderia πως η συνεργασία Φερνάντο Αλόνσο – Κίμι Ράικονεν θα οδηγήσει σε τριβές που δύσκολα θα μπορέσει να αντιμετωπίσει η ομάδα του Μαρανέλο. TOY ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Advertisement
Advertisement

Όπως ίσως γνωρίζετε ο Μάσα θα ολοκληρώσει την καριέρα του στη Ferrari, στο τέλος του χρόνου και τη θέση του θα πάρει ο Ράικονεν. Θα είναι η πρώτη φορά από το 1953 που η Ferrari θα έχει στις τάξεις της δυο πρωταθλητές ταυτόχρονα. Ο Ράικονεν είναι πρωταθλητής με τη Ferrari το 2007, ο Αλόνσο με τη Renault το 2005 και το 2006. Μπορεί από τη πλευρά του ο Λούκα ντι Μοντεζέμολο να παρομοιάζει την επιστροφή του Ράικονεν μ’ αυτή του Λάουντα αλλά τα πράγματα δεν είναι απλά.

Ο Μάσα λέει: «Ξέρω καλά και το Φερνάντο και τον Κίμι, έχω δουλέψει μαζί τους. Είναι εξαιρετικοί πιλότοι αλλά φοβάμαι ότι θα συγκρουστούν όταν χρειαστεί να μοιραστούν την ίδια ομάδα. Είπα σε όλους να πάρουν βαθιές ανάσες τώρα που μπορούν γιατί θα είναι δύσκολο ν’ ανασάνουν του χρόνου. Είμαι σίγουρος πως ο Φερνάντο με βλέπει σα φίλο όπως και εγώ άλλωστε. Με το Κίμι έχουμε καλύτερη σχέση απ’ ότι την εποχή που ήμασταν στην ίδια ομάδα».

Ο Μάσα μάλιστα ξεκαθάρισε και τη θέση του όσον αφορά στους εναπομείναντες αγώνες: «Δε θα ασχοληθώ άλλο με τον Αλόνσο. Στη Σιγκαπούρη από την Παρασκευή θα δουλεύω για μένα. Θα πιέζω συνέχεια σε κάθε γύρο. Ήρθε η ώρα να φροντίσω τον εαυτό μου».

Advertisement
Advertisement