Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Mansell: Σχεδόν τέλειος ο Lewis

Ελλάδα 11:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mansell: Σχεδόν τέλειος ο Lewis

FORMULA 1

Mansell: Σχεδόν τέλειος ο Lewis

FORMULA 1

Μέλι στάζει για τον φετινό Lewis Hamilton, ένας παλιός βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού – ο Nigel Mansell. Εύλογα, μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες του οδηγού της Mercedes σε Μαλαισία, Μπαχρέιν και Κίνα.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

«Κανένας οδηγός δεν το μπορεί να κερδίσει παγκόσμιο πρωτάθλημα με κακή ομάδα. Όμως μπορεί να επιδείξει πόσο μαεστρικά μπορεί να κερδίσει και ο Lewis το κάνει φέτος έως τώρα τη φετινή σεζόν. Έως τώρα ήταν πολύ κοντά στην τελειότητα, απλά εξαιρετικός. Όσο κερδίζεις αγώνες, τόσο ανεβαίνει αυτοπεποίθησή σου κι αυτό σου χαρίζει μισό δευτερόλεπτο ακόμα. Και γενικά, το να ξέρεις πως έχεις στη διάθεσή σου ένα καλό μονοθέσιο, είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε έναν οδηγό αγώνων“, είπε ο Mansell σε συνέντευξη του στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC Sport.

Μέχρι τώρα, ο μεγαλύτερος αντίπαλος του 29χρονου Lewis, είναι ο teammate του, Nico Rosberg. Με τη Mercedes να βρίσκεται πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό…

Advertisement
Advertisement

«Είναι η κορυφαία ομάδα του 2014. Δεν βλέπω να τα θαλασσώνουν στην πορεία. Δεν θα είναι ανίκητοι όλη τη σεζόν αλλά νομίζω πως λόγω της ανωτερότητας του κινητήρα τους, θα είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί η διαφορά που έχουν ήδη κτίσε», είπε 60χρονος.

Το… “λιοντάρι” κατέκτησε έναν τίτλο στην καριέρα του στη Formula 1, το 1992, με τη Williams. Ο Hamilton έχει επίσης έναν τίτλο στο ενεργητικό του, αυτόν του 2008, που κατέκτησε με τη McLaren. Ωστόσο, έκτοτε δεν έχει καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη τριάδα της τελικής βαθμολογίας.