Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Παίρνει Σούπερ Λισάνς ο Kvyat

Ελλάδα 1:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παίρνει Σούπερ Λισάνς ο Kvyat

FORMULA 1

Παίρνει Σούπερ Λισάνς ο Kvyat

FORMULA 1

Καθ’ όλα έτοιμος να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στον ανταγωνιστικό στίβο της Formula 1 το 2014 θα είναι σύντομα ο Δανιήλ Κβιάτ. Κι αυτό διότι σύντομα θα αποκτήσει το «εισιτήριο» για τη κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού που δεν είναι άλλο από τη σούπερ λισάνς.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Την αγωνιστική του δηλαδή άδεια για τη Formula 1, για την οποία χρειαζόταν να «γράψει» περισσότερα χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι μονοθεσίου της κατηγορίας. Ο 19χρονος έχει συμμετάσχει σε δοκιμές εξέλιξης νέων οδηγών ενώ έκανε και δοκιμές με μονοθέσιο της Toro Rosso από το 2011 ώστε να πιάσει το απαιτούμενο όριο των 300km.

Στη συνέχεια αναμένεται να οδηγήσει στις ελεύθερες δοκιμές στα Grand Prix του Ώστιν και του Ιντερλάγκος ενώ θα ακολουθήσει βεβαρημένο χειμερινό πρόγραμμα προετοιμασίας.

Advertisement
Advertisement

«Θα πρέπει να δουλέψει πολύ σωματικά αλλά και πνευματικά, μετά να περάσει πολλές ώρες στον προσομοιωτή και να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη νέα σεζόν. Είμαι σίγουρος πως θα κάνει καλή δουλειά καθώς είναι ικανότατος οδηγός», σχολίασε ο επικεφαλής της Scuderia Toro Rosso για λογαριασμό της οποίας θα οδηγεί του χρόνου ο Κβιάτ, Φρανζ Τοστ.
[nggallery id=3064]