Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Κρατούν μυστικά από τον Vettel

Ελλάδα 10:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κρατούν μυστικά από τον Vettel

FORMULA 1

Κρατούν μυστικά από τον Vettel

FORMULA 1

Το Grand Prix του Άμπου Ντάμπι που διεξάγεται το επόμενο Σαββατοκύριακο, θα είναι το τελευταίο του Sebastian Vettel με τη Red Bull Racing. Ο Γερμανός αλλάζει στρατόπεδο ενόψει 2015 και όπως είναι λογικό, στην αυστριακή ομάδα δεν μοιράζονται τα πάντα μαζί του.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

«Είμαι πολύ καιρό με την ομάδα, τόσο ώστε να ξέρω τι συμβαίνει. Οπότε δεν με έχουν αποκλείσει από τα πάντα. Μετά από πέντε χρόνια, γνωρίζεις τον άλλο, υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη. Προφανώς δεν συζητούν μαζί μου όσα δοκιμάζουν στο μονοθέσιο ενόψει της νέας σεζόν, αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Όμως υπάρχουν και πράγματα που δοκιμάζουμε στην πίστα και τα οποία είμαι σίγουρος πως θα χρησιμοποιηθούν την επόμενη σεζόν αλλά είναι προς το συμφέρον της ομάδας να τα δοκιμάζει και με τα δύο μονοθέσια. Σίγουρα δεν πρόκειται να ξέρω… μυστικά από τη στιγμή που έχω ανακοινώσει ότι φεύγω. Όμως όπως είπα, δεν νιώθω αποκλεισμένος», ξεκαθάρισε ο Vettel.

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει συμφωνήσει με τη Ferrari, ώστε να καλύψει το κενό του Fernando Alonso που επιστρέφει μετά από οκτώ χρόνια στη McLaren.

Advertisement
Advertisement

Διαβάστε περισσότερα για το αντίο του Vettel στην ομάδα με την οποία κατέκτησε την κορυφή της Formula 1, πατώντας εδώ.