Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Κρατάει τον Palmer η Renault!

Ελλάδα 22:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κρατάει τον Palmer η Renault!

FORMULA 1

Κρατάει τον Palmer η Renault!

FORMULA 1

Από αουτσάιντερ για μία θέση στη Renault F1 για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2017, έγινε φαβορί και πλέον, έχει στα χέρια του τη θέση! Ο λόγος για τον Jolyon Palmer, η επέκταση της συνεργασίας του οποίου με τη γαλλική ομάδα επισημοποιήθηκε!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Καιρό τώρα είχαμε πραγματικό σίριαλ για το ρόλο του teammate του Nico Hulkenberg την επόμενη σεζόν. Η Renault δεν κατάφερε να «κλέψει» τους Valtteri Bottas και Carlos Sainz από τις Williams και Toro Rosso αντίστοιχα, ο Esteban Ocon στράφηκε προς τη Force India ενώ η πρόταση μονοετούς συμβολαίου δεν ικανοποιούσε τον Kevin Magnussen που αποφάσισε να μεταπηδήσει στη Haas.

Έτσι στο Ένστοουν κατέληξαν στη διατήρηση του Palmer, η βελτίωση στις εμφανίσεις του οποίου φέρεται να έπαιξε καταλυτικό ρόλο, παρότι η βαθμολογική του συγκομιδή παραμένει φτωχή (σ.σ. μόλις ένας βαθμός σε 19 Grand Prix, στη Μαλαισία).

Advertisement
Advertisement

Προφανώς, τα νέα έφεραν ενθουσιασμό στον Βρετανό: «Πετάω στο φεγγάρι και ανυπομονώ να ανταποδώσω την πίστη της ομάδας στο πρόσωπό μου, με εμφανίσεις εντός πίστας. Για μένα η καμπύλη εκμάθησης στην F1 ήταν απότομη αλλά ξέρω πως αποδίδω όλο και καλύτερα και θα βελτιωθώ ακόμα περισσότερο».

Ο πρωταθλητής του GP2 το 2014 και γιος του πρώην οδηγού αγώνων, Jonathan Palmer, έχει ήδη περάσει δύο σεζόν στο Ένστοουν, αφού το 2015 είχε ρόλο δοκιμαστή.