Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Κόντρα στην παράδοση ο Vettel

Ελλάδα 4:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κόντρα στην παράδοση ο Vettel

FORMULA 1

Κόντρα στην παράδοση ο Vettel

FORMULA 1

Την προσεχή Κυριακή, στο Grand Prix της Ουγγαρίας, ο Sebastian Vettel δεν θα έχει να αντιμετωπίσει μόνο τις Mercedes, τον Daniel Ricciardo και τους λοιπούς ανταγωνιστές του. Καλείται να πάει και κόντρα στην παράδοση αφού δεν έχει κερδίσει ποτέ στο Χανγκαρόρινγκ.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Βέβαια, παρότι πρόκειται για μία από τις ελάχιστες πίστες στο καλεντάρι που ακόμα δεν έχει «κατακτήσει», μαζί με το Red Bull Ring όπου εγκατέλειψε στην πρώτη του εμφάνιση, μετράει τρεις παρουσίες στο βάθρο. Ήταν δεύτερος το 2011 και τρίτος το 2010 και πέρυσι.

«Μου αρέσει ο αγώνας και η ατμόσφαιρα στο Χανγκαρόρινγκ. Έχω καλές αναμνήσεις από αυτό το Grand Prix, παρότι δεν έχω κερδίσει ποτέ στη Βουδαπέστη – ακόμα μου διαφεύγει! Είναι μία αρκετά αργή πίστα, που μπορεί να σε ξεγελάσει. Έχει μερικές κλειστές στροφές και αρκετές αναπηδήσεις, δεν πρέπει να την υποτιμήσεις. Συνήθως στην Ουγγαρία έχει πολύ ζέστη τις ημέρες του αγώνα, πράγμα που μετατρέπει την οδήγηση σε πραγματική πρόκληση. Μου αρέσει το σκηνικό στην πίστα, που βρίσκεται λίγο έξω από τη Βουδαπέστη και κοντά στον Δούναβη. Μου αρέσει να περπατώ τα απογεύματα στις όχθες του ή να τρέχω εκεί τα πρωινά. Το ουγγρικό Grand Prix είναι το τελευταίο πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα, θα δουλέψουμε λοιπόν σκληρά για ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να απολαύσουμε τις διακοπές μας», δήλωσε ο 27χρονος στο πλαίσιο της επίσημης προεπισκόπησης της Red Bull Racing για τον ενδέκατο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Advertisement
Advertisement