Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Κοντά στη Ferrari ο Kubica

Ελλάδα 1:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κοντά στη Ferrari ο Kubica

FORMULA 1

Κοντά στη Ferrari ο Kubica

FORMULA 1

Μπορεί ο Robert Kubica να έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στη Ferrari ως επίσημος οδηγός μετά τον τρομακτικό τραυματισμό του (αλήθεια τι ωραίο σενάριο θα ήταν αυτό τότε…), ωστόσο δεν αποκλείεται να ενταχθεί στο δυναμικό της το 2019!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Ο Πολωνός που έχει φέτος ρόλο εφεδρικού οδηγού στη Williams, χάνοντας στο… νήμα την παρουσία του στο κόκπιτ λόγω της ανάγκης για οδηγούς-χορηγούς στην ταλαιπωρημένη βρετανική ομάδα, ακόμα κυνηγάει τις όποιες ελπίδες του να πετύχει αυτόν τον στόχο το 2019.

Ωστόσο ο teammate του George Russell στο επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα, θα πρέπει σύμφωνα με το έγκυρο motorsport να συνεισφέρει 15 με 20 εκατομμύρια αγγλικές λίρες. Ποσό προφανώς υπέρογκο που μάλλον θα έρθει σε… ρούβλια από τον Sergey Sirotkin.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας σαφή εικόνα της κατάστασης, ο Πολωνός «ψάχνεται». Παρότι όπως έχει πρόσφατα δηλώσει στόχος του είναι να βρίσκεται στο grid της επόμενης σεζόν, προσπαθεί τουλάχιστον να διασφαλίσει εναλλακτική. Και το σενάριο της Ferrari φαντάζει δελεαστικό.

Ο Daniil Kvyat επιστρέφει στην Scuderia Toro Rosso, o Antonio Giovinazzi θα είναι του χρόνου επίσημος οδηγός της Alfa Romeo Sauber άρα λογικά θα υπάρχει ένα κενό στον οργανισμό της Scuderia. Αν και είναι σαφές πως αυτό δεν θα αφορά το ρόλο εφεδρικού οδηγού – αν για κάποιο λόγο δεν μπορούν να οδηγήσουν οι Sebastian Vettel και Charles Leclerc, στα κόκκινα θα ντυθεί ο Giovinazzi.

Advertisement

Μένει να δούμε αν με καθυστέρηση επτά ετών, θα δούμε τελικά τον Kubica στα χρώματα της Ferrari. Έστω και σε ρόλο οδηγού εξέλιξης, πράγμα που μεταφράζεται κυρίως σε δουλειά στον προσομοιωτή.

kubica-abudhabitest-pirelli-b640

Advertisement