Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Κοντά σε νέα συμφωνία Ricciardo και Red Bull

Ελλάδα 16:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κοντά σε νέα συμφωνία Ricciardo και Red Bull

FORMULA 1

Κοντά σε νέα συμφωνία Ricciardo και Red Bull

FORMULA 1

Παρά τη φιλολογία των τελευταίων μηνών για πιθανούς μνηστήρες για τον Daniel Ricciardo, η οποία κορυφώθηκε στο περιθώριο του γαλλικού Grand Prix όπου στο κάδρο μπήκαν και ομάδες όπως η Renault και η McLaren, ο Αυστραλός όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στη Red Bull Racing!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Με τη δράση να έχει μεταφερθεί αυτή την εβδομάδα στην Αυστρία όπου διεξάγεται ο ένατος γύρος του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές μπήκαν στην τελική ευθεία.

Άλλωστε φαντάζει λογικό δεδομένου πως το ιδανικότερο μέρος για να ανακοινωθεί η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, είναι το Red Bull Ring. Ο εντός έδρας αγώνας για την αυστριακή εταιρεία.

Advertisement
Advertisement

Στο πλαίσιο λοιπόν εκδήλωσης που έγινε στο Σπίλμπεργκ, ο 28χρονος παραδέχθηκε: «Δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία αλλά είμαστε κοντά. Θα γίνει».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα λόγια του ισχυρού άνδρα του προγράμματος F1 της Red Bull, Helmut Marko. Μάλιστα οι δυο τους φέρεται να είχαν συζήτηση για το νέο συμβόλαιο ακριβώς πριν βρεθούν στη συγκεκριμένη εκδήλωση!

riccia-aus18-c640tall

Advertisement

Πάντως, φαίνεται πως ο Ricciardo, παρά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του και τις δύο φετινές νίκες, δεν είχε και πολλά διαπραγματευτικά ατού στα χέρια του.

«Ξέρω πως δεν έλαβε πρόταση από τη Ferrari. Άλλωστε τόσο η Ferrari όσο και η Mercedes, έχουν ξεκάθαρο καθεστώς Νο1 οδηγού. Η Renault, απ’ όσο ξέρω θα συνεχίσει με τους οδηγούς που έχει και το κυριότερο, δεν κινείται στα επίπεδα Budget που ο Ricciardo έχει κατά νου. Έτσι βρίσκεται σε μία θέση όπου από αγωνιστικής πλευράς, δεν έχει άλλη εναλλακτική από το να συνεχίσει μαζί μας. Μάλλον το φανταζόταν διαφορετικά. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας αλλά όχι ανεξαρτήτως οικονομικού τιμήματος», είπε χαρακτηριστικά ο Marko.

Advertisement

Αν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός λένε, μόλις τα βρουν στην… προίκα θα έχουμε γάμο!

Μπορείτε να διαβάσετε αποκλειστική συνέντευξη του «Honey Badger», αυτή την Κυριακή 1 Ιουλίου, στο περιοδικό CAR που κυκλοφορεί εντελώς δωρεάν με το Πρώτο Θέμα.

Advertisement

ricciardo-monaco18-celebs-a640tall