Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Όλα δείχνουν Kobayashi και Ericsson

Ελλάδα 5:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όλα δείχνουν Kobayashi και Ericsson

FORMULA 1

Όλα δείχνουν Kobayashi και Ericsson

FORMULA 1

Λίγες ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του οδηγικού διδύμου της Caterham για το 2014, οι φήμες οργιάζουν. Κι όπως όλα δείχνουν, οι Charles Pic και Giedo van der Garde, θα αποτελέσουν αμφότεροι παρελθόν!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η αποχώρηση του Pic πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς επιβεβαιώθηκε από τον επικεφαλής της ομάδας, Cyril Abiteboul, σε συνέντευξη του στη γαλλική τηλεόραση. Όσο για τον Ολλανδό teammate του πέρυσι, η αφαίρεση του λογοτύπου του κεντρικού του χορηγού από την σχετική σελίδα στο επίσημο website της Caterham, μαρτυρά τη νέα τάξη πραγμάτων.

Ποιοι θα πάρουν λοιπόν τη θέση τους; Η ομάδα του Tony Fernandes, δεν θέλει να ρισκάρει τρέχοντας ξανά με δύο άπειρους οδηγούς. Αυτό ίσως της στοίχησε τη δέκατη θέση στους κατασκευαστές πέρυσι (μαζί και το σχετικό bonus από τα τηλεοπτικά δικαιώματα). Θέλει λοιπόν έναν έμπειρο και εγνωσμένης αξίας οδηγό, που να έχει και κάποια οικονομική υποστήριξη, που θα έχει στο πλευρό του ένα ταλαντούχο pay-driver.

Advertisement
Advertisement

Ο πρώτος όλα δείχνουν πως θα είναι ο Kamui Kobayashi που κερδίζει στο νήμα τον Heikki Kovalainen, καθαρά επειδή μπορεί να φέρει εκτός από το δεδομένο ταλέντο του και περισσότερα χρήματα. Έτσι θα επιστρέψει στην Formula 1, μετά από ένα χρόνο στο πρωτάθλημα WEC όπου έτρεχε με τη Ferrari.

Ο έτερος οδηγός της Caterham, αναμένεται να είναι ο νεαρός Σουηδός Marcus Ericsson. Είναι 23 ετών, τις προηγούμενες τέσσερις σεζόν έτρεχε στο GP2 Series, όπου έχει πανηγυρίσει τρεις νίκες, χωρίς όμως να βρεθεί κοντά στην κατάκτηση ενός τίτλου.