Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Κυνηγάει «χρυσό» συμβόλαιο ο Hamilton…

Ελλάδα 15:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κυνηγάει «χρυσό» συμβόλαιο ο Hamilton…

FORMULA 1

Κυνηγάει «χρυσό» συμβόλαιο ο Hamilton…

FORMULA 1

…ή καλύτερα, κυνηγάει ένα «παρανοϊκό» συμβόλαιο με τη Mercedes AMG Petronas αν πιστέψουμε σχετικά δημοσιεύματα. Σύμφωνα με αυτά, ούτε λίγο ούτε πολύ, φέρεται να ζητάει 207 εκατομμύρια ευρώ για συνεργασία τριών ετών!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Αν και αυτό μοιάζει περισσότερο ως… σενάριο σκανδαλοθηρικής εφημερίδας, προέρχεται από τους έγκυρους «Times», πράγμα που αυτόματα δίνει διαφορετική υπόσταση στο θέμα. Αν και η απάντηση που έδωσε ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της γερμανικής εταιρείας, Toto Wolff, ήταν αφοπλιστική.

«Ακούγοντας αυτά τα ποσά, δεν μπορώ παρά να αναρωτιέμαι από πού παίρνει ναρκωτικά ο συντάκτης του άρθρου», είπε ο Αυστριακός στο Sky Sports. «Δεν θέλω καν να σχολιάσω αυτές τις ανοησίες».

Advertisement
Advertisement

Η ετήσια αμοιβή των…. 69 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, αποτελεί σημαντική αύξηση έναντι των 27 που φέρεται να λαμβάνει τώρα από τη Γερμανική ομάδα. Τόσο μεγάλη που δεν δικαιολογείται ούτε από την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου του 2014. Πρέπει επίσης να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή, υπολογίζεται πως ο υψηλότερος… «μισθός» στην F1 είναι στα μισά λεφτά (σ.σ. Alonso στη McLaren)

Πάντως ο Wolff αποκάλυψε πως οι συζητήσεις των δύο πλευρών γίνονται σε πολύ καλό κλίμα και η συμφωνία δεν είναι μακριά.

Advertisement

«Θέλει να μείνει στην ομάδα, εμείς τον θέλουμε κοντά μας και γενικά το κλίμα ανάμεσά μας είναι πολύ καλό. Οι διαπραγματεύσεις ενός συμβολαίου πάντα απαιτούν χρόνο, είναι κάτι συνηθισμένο», είπε ο Wolff.