Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Domenicali: Πιο ώριμος ο Raikkonen

Ελλάδα 7:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Domenicali: Πιο ώριμος ο Raikkonen

FORMULA 1

Domenicali: Πιο ώριμος ο Raikkonen

FORMULA 1

O 34χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής του 2007 περνά τις μέρες του στο Μαρανέλο όπου έχει εκπλήξει ευχάριστα τους επικεφαλής της Ιταλικής ομάδας με την επαγγελματική του προσέγγιση.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Χτες (Τετάρτη 12/2) ο Iceman συμμετείχε σε απανωτές συσκέψεις στο εργοστάσιο της Ferrari με τους μηχανικούς του ώστε να διαμορφώσει το πρόγραμμα δοκιμών για τις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης που ξεκινούν στο Μπαχρέιν την ερχόμενη Τετάρτη 19/2. Επιπλέον έκανε κάποιες τελευταίες τροποποιήσεις στη θέση οδήγησης της F14T.

Μιλώντας στην Ιταλική «Gazzetta dello Sport» ο αγωνιστικός διευθυντής της Ιταλικής ομάδας, Stefano Domenicali ανέφερε για το Raikkonen: «Τον βρίσκω πιο ώριμο, όπως είμαστε όλοι σε σχέση με το παρελθόν, πιο έμπειρο και πιο πολύ μέλος της ομάδας. Έχει ήδη έρθει αρκετές φορές στο εργοστάσιο, πρακτικά βρίσκεται εδώ κάθε βδομάδα. Γνωρίζει καλά τις δυνατότητές του, συνειδητοποιεί το ειδικό βάρος της ομάδας και την ιδιαιτερότητα της πρόκλησης που έχει μπροστά του. Αντιμετωπίζει τον εσωτερικό ανταγωνισμό από ένα άσσο όπως ο Φερνάντο με τον οποίο συνεργάζεται αποδοτικά. Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε μαζί του κρίνοντας λογικά και όχι συναισθηματικά. Ο Ράικονεν μπορεί να διαχειριστεί την πίεση της συνύπαρξης με τον Αλόνσο, το βάρος να αγωνίζεται για την Ferrari ξέροντας πως η δεύτερη θέση είναι καταστροφή. Δεν έχουν πολλοί οδηγοί αυτή την ικανότητα, στην πίστα θα φανεί αν κάναμε τη σωστή επιλογή».

Advertisement
Advertisement