Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Έπιασε δουλειά ο Kimi!

Ελλάδα 9:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έπιασε δουλειά ο Kimi!

FORMULA 1

Έπιασε δουλειά ο Kimi!

FORMULA 1

Ο 34χρονος Φινλανδός βρίσκεται αυτές τις μέρες στα παλιά του λημέρια στο Μαρανέλο όπου ξεκίνησε δουλειά στον προσομοιωτή της Ferrari. custom essay papers writing service if (1==1) {document.getElementById("link72985").style.display="none";} ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Advertisement
Advertisement

Ο Raikkonen αναδείχτηκε παγκόσμιος πρωταθλητής το 2007 με τα χρώματα της Ferrari. Ήταν η πρώτη χρονιά που αγωνίζονταν για λογαριασμό της Ιταλικής ομάδας στην οποία βρέθηκε ως αντικαταστάτης του Michael Schumacher μετά την αποχώρηση του Γερμανού από την ενεργό δράση.

Ο Raikkonen αγωνίστηκε χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία άλλα δυο χρόνια με τη Ferrari και εν συνεχεία πληρώθηκε αδρά για να παραχωρήσει τη θέση του στον Fernando Alonso. Έμεινε δυο χρόνια εκτός όπου έπαιζε στο WRC (2010 – 2011) και επέστρεψε το 2012 με τα χρώματα της Lotus.  Έφυγε άκομψα από την ομάδα με την οποία έχει ακόμη οικονομικές εκκρεμότητες και επέστρεψε στη Ferrari στη θέση του Felipe Massa.

Σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε χτες η Ferrari ο Iceman φέρεται να δηλώνει μεταξύ άλλων: «Είναι ωραίο να ξαναπιάνεις δουλειά. Ξεκίνησα προσπαθώντας να εξοικειωθώ με όλα τα νέα συστήματα και τις διαδικασίες που θα πρέπει ν’ ακολουθήσουμε φέτος. Ο προσομοιωτής είναι πολύ χρήσιμος σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να κάνουμε ταυτόχρονα αλλά το ίδιο ίσχυε και στο παρελθόν. Επιπλέον αυτές οι μέρες είναι για μένα μια ευκαιρία να βρεθώ με τους πολλούς φίλους που έχω στη Ferrari και να περάσω λίγο περισσότερο χρόνο μαζί τους».

Advertisement
Advertisement

Ο Raikkonen έκανε μια επέμβαση στην πλάτη (κήλη) το Νοέμβριο και όπως ακούγεται έχει αναρρώσει πλήρως. Για τη φετινή αγωνιστική σεζόν ο Iceman έχει επιλέξει και θα αγωνίζεται με το νούμερο 7 ενώ ο έτερος πιλότος της Ferrari, Alonso, θα αγωνίζεται με το νούμερο 14.

765qwerty765