Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Κι άλλες αποχωρήσεις στη Williams

Ελλάδα 19:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κι άλλες αποχωρήσεις στη Williams

FORMULA 1

Κι άλλες αποχωρήσεις στη Williams

FORMULA 1

Μετά τον επικεφαλής σχεδιαστή Ed Wood που αποχώρησε στις αρχές Μαΐου, έχουμε άλλη μία σημαντική έξοδο από το τεχνικό επιτελείο της Williams F1 Team. Παρελθόν αποτελεί πλέον και ο επικεφαλής αεροδυναμικής Dirk de Beer.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Στον Νότιο-Αφρικανό φαίνεται να χρεώνεται η πολύ κακή απόδοση της Williams FW41, που μετά τους πρώτους έξι αγώνες του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, έχει καταφέρει να κερδίσει μόλις τέσσερις βαθμούς. Ως αποτέλεσμα, η ιστορική ομάδα είναι στην τελευταία θέση της κατάταξης των κατασκευαστών.

Ο Dirk de Beer δεν έχει κλείσει ούτε ενάμιση χρόνο στη βρετανική ομάδα, καθώς μετακόμισε εκεί στις αρχές του 2017, προερχόμενος από τη Scuderia Ferrari. Τη θέση του αλλά και εκείνη του Wood, θα καλύψει ο Doug McKiernan, που μέχρι πρότινος ήταν επικεφαλής μηχανολόγος στην ομάδα του Γκροβ, έχει όμως θητεύσει ως επικεφαλής αεροδυναμικής στη McLaren.

Advertisement
Advertisement

Εκπρόσωπος της Williams ανέφερε: «Επιβεβαιώνουμε πως ο Dirk de Beer απομακρύνεται άμεσα από τη θέση του επικεφαλής αεροδυναμικής. Η ομάδα μας θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για τη σκληρή δουλειά τον περασμένο χρόνο και να του ευχηθεί τα καλύτερα για το μέλλον. O επικεφαλής μηχανολόγος, Doug McKiernan, που εντάχθηκε στην αρχή της χρονιάς στην ομάδα, θα αναλάβει την πλήρη ευθύνη της αεροδυναμικής και του σχεδιασμού του μονοθεσίου, με τον Dave Wheater που ήταν υπεύθυνος αεροδυναμικής απόδοσης, να συνεργάζεται άμεσα μαζί του».