Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Καθυστερούν κι άλλο οι νέοι κανονισμοί της F1

Ελλάδα 13:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καθυστερούν κι άλλο οι νέοι κανονισμοί της F1

FORMULA 1

Καθυστερούν κι άλλο οι νέοι κανονισμοί της F1

FORMULA 1

Το σίριαλ σχετικά με τις σημαντικές αλλαγές στους κανονισμούς της Formula 1 συνεχίζεται!

Advertisement
Advertisement

Ως γνωστόν, το 2021 θα έχουμε νέα εποχή στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Με νέους κανονισμούς που φιλοδοξούν να φέρουν περισσότερη ισότητα ανάμεσα στις ομάδες και περισσότερο ανταγωνισμό μέσα στην πίστα.

Ωστόσο η επίτευξη της χρυσής τομής, μίας σειράς αλλαγών που θα γίνουν αποδεκτές από όλους, αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση. Έτσι, συμφωνήθηκε από όλες τις πλευρές, η τελική μορφή της F1 από το 2021 και μετά, να συμφωνηθεί με μερικούς μήνες καθυστέρηση: τον προσεχή Οκτώβριο.

Όπως μας είχε πει στην αποκλειστική μας συνέντευξη ο Νικόλας Τομπάζης, οι τελικές αποφάσεις θα έπρεπε να παρθούν στο τέλος Ιουνίου. Ωστόσο, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της FIA στο Παρίσι, αποφασίστηκε η καθυστέρηση.

Advertisement
Advertisement

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι όλων των ομάδων, της παγκόσμιας ομοσπονδίας, της Liberty Media που έχει τα εμπορικά δικαιώματα του σπορ, της Pirelli που είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών αλλά και οδηγοί – ανάμεσά τους και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Lewis Hamilton.

Παρότι στον Καναδά παρουσιάστηκε ένα προσχέδιο των αλλαγών το οποίο είχε θετική ανταπόκριση, παρέμεναν τομείς όπου υπήρχαν αντιδράσεις. Έτσι, θα περιμένουμε την… παρέλαση!