Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Καταλήγει στον Ocon η Force India;

Ελλάδα 23:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Καταλήγει στον Ocon η Force India;

FORMULA 1

Καταλήγει στον Ocon η Force India;

FORMULA 1

Το Grand Prix Βραζιλίας πλησιάζει και οι παρασκηνιακές ειδήσεις από το Ιντερλάγκος κάνουν ήδη του υπέρ-Ατλαντικό ταξίδι. Μία από αυτές αφορά στο δίδυμο της Force India για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2017.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Ως γνωστόν, η θέση στο πλευρό του Sergio Perez έχει αδειάσει, καθώς ο Nico Hulkenberg επέλεξε να μεταπηδήσει στη Renault για την επόμενη διετία. Η λίστα των υποψηφίων αντικαταστατών του στην ινδική ομάδα, που φέτος διανύει την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της, είναι μεγάλη.

Τις τελευταίες ημέρες, ένα από τα φαβορί για να βρεθεί εκεί ήταν ο Felipe Nasr, όμως όλα δείχνουν πως ο Βραζιλιάνος δεν θα καταφέρει να πάρει αυτή την… προαγωγή από την Sauber. Όπως αναφέρεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της πατρίδας του, τη θέση φέρεται πως έχει ήδη εξασφαλίσει ο Esteban Ocon.

Advertisement
Advertisement

Ο Γάλλος αποτελεί «παιδί» της Mercedes και αν η Force India του δώσει κόκπιτ τη νέα σεζόν, θα καταφέρει να εξασφαλίσει γενναία έκπτωση στο πακέτο παροχής μονάδων ισχύος από τη γερμανική εταιρεία. Πόσο γενναία; Από τα 15, στα 3 εκατομμύρια ευρώ!

ocon-japan16-b640

Κι αν τα μαθηματικά δεν αρκούν για να πείσουν τη Force India, το γεγονός πως ο Ocon θεωρείται και ένας άκρως ταλαντούχος και ανερχόμενος οδηγός, θα την πείσει να τον εμπιστευτεί.