Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Κατά της έλευσης Hamilton στη Ferrari o Briatore

Ελλάδα 11:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατά της έλευσης Hamilton στη Ferrari o Briatore

FORMULA 1

Κατά της έλευσης Hamilton στη Ferrari o Briatore

FORMULA 1

Μπορεί την πλειοψηφία του ουδέτερου κοινού της Formula 1 να την εξιτάρει το σενάριο μεταγραφής του Lewis Hamilton στη Ferrari, όμως ο Flavio Briatore έχει αντίθετη άποψη.

Advertisement
Advertisement

Ο δαιμόνιος Ιταλός έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον ανερχόμενο ήρωα της Scuderia, Charles Leclerc, τονίζοντας και τον οικονομικό παράγοντα σε ότι αφορά σε ενδεχόμενη μετακίνηση του έξι φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Παράλληλα, ο 69χρονος σήμερα μάνατζερ που γνώρισε επιτυχίες με τη Benetton αλλά και τη Renault, τάχθηκε κατά του ενδεχόμενου μεταπήδησης στο Μαρανέλο και του επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Toto Wolff.

Advertisement
Advertisement

«Hamilton στο Μαρανέλο το 2021; Ανάμεσα σε εκείνον και τον Charles Leclerc, θα επέλεγα τον Leclerc. Και κοστίζει και λιγότερο. Toto Wolff στη Ferrari το 2021; Είναι μέτοχος στη Mercedes. Δεν έχει νόημα να πάει ως υπάλληλος σε μία άλλη ομάδα, δεν πρόκειται να προσφέρει έτσι λύση στα προβλήματα. Η Ferrari θέλει έναν ηγέτη. Αυτό που έχει σημασία είναι το αυτοκίνητο. Η Renault για παράδειγμα, έδωσε ένα καράβι λεφτά στον Daniel Ricciardo, που θα ήταν προτιμότερο να τα είχαν επενδύσει στο μονοθέσιό τους. Έτσι και η Ferrari, πρέπει πρώτα να δουλέψει ώστε να έχει ένα μονοθέσιο έστω μισό δέκατο του δευτερολέπτου ταχύτερο από εκείνο της Mercedes και μετά να ασχοληθεί με οδηγούς», είπε ο Briatore στο Rai Gr Parlamento.

Ο Hamilton έχει συμβόλαιο με τα ασημί βέλη έως και το τέλος του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2020. Πάντως, η πρόσφατη είδηση της επέκτασης της συνεργασίας της Ferrari με τον Leclerc, μάλλον μαρτυρά την πίστη στο πρόσωπο του νεαρού Μονεγάσκου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Τελευταίο F1 Vlog της σεζόν με «συνοδηγό» την Αριάνα Παπαγιάννη
Pit Stop σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας (video)
Έχει δρόμο ακόμα μπροστά του ο Schumacher