Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

«Καψόνι» Mateschitz στον Vettel

Ελλάδα 6:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Καψόνι» Mateschitz στον Vettel

FORMULA 1

«Καψόνι» Mateschitz στον Vettel

FORMULA 1

Στο στρατόπεδο της Red Bull Racing δεν μπορούν να χωνέψουν πως ο Sebastian Vettel πάτησε σε όρο απόδοσης για να σπάσει πρόωρα το συμβόλαιο των δύο πλευρών. Χαρακτηριστική άλλωστε η στάση του αφεντικού της αυστριακής εταιρείας, Dietrich Mateschitz, σχετικά με το χρονικό σημείο αποδέσμευσης του Γερμανού.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

«Πέντε ημέρες μετά τον τελευταίο αγώνα, ο Sebastian θα είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει», είπε ο ισχυρός άνδρας των «ταύρων» μιλώντας στο Speedweek, ένα περιοδικό που… του ανήκει.

Τι σημαίνει το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα; Πως ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν θα πρέπει να περιμένει τον επόμενο Φεβρουάριο για να κάνει τις πρώτες του δοκιμές με τη νέα του ομάδα, τη Ferrari. Κι αυτό διότι το διήμερο τεστ που είναι προγραμματισμένο για τις 25 και 26 Νοεμβρίου στο Άμπου Ντάμπι, είναι εντός αυτών των πέντε ημερών από το φινάλε της σεζόν του 2014.

Advertisement
Advertisement

Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο Mateschitz είπε: «Μερικές φορές χρειαζόμαστε μία αλλαγή. Αυτό ισχύει στην περίπτωση του Sebastian. Του εύχομαι τα καλύτερα. Η εξέλιξη αυτή είναι η καλύτερη δυνατή και για τις δύο πλευρές».

Τέλος, ο αυστριακός αποκάλυψε πως στους εναπομείναντες τρεις αγώνες, ο Vettel δεν θα έχει στη δική του RB10 όποιες αναβαθμίσεις τυχόν θα έχει το μονοθέσιο του teammate του, Daniel Ricciardo.