Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Καλοβλέπει το NASCAR o Ricciardo

Ελλάδα 16:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Καλοβλέπει το NASCAR o Ricciardo

FORMULA 1

Καλοβλέπει το NASCAR o Ricciardo

FORMULA 1

Ενώ το μέλλον της Red Bull στη Formula 1 παραμένει αβέβαιο με την απειλή αποχώρησης από το σπορ να μην αποκλείεται να γίνει πραγματικότητα, εύλογα οι οδηγοί της «ζυγίζουν» τις επιλογές τους για το μέλλον.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Βέβαια ο Daniel Ricciardo δηλώνει αισιόδοξος πως και το 2016 θα οδηγεί για λογαριασμό των «ταύρων» στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά αυτό δεν του στερεί τη δυνατότητα για… πειραματισμούς.

Έτσι λοιπόν ο Αυστραλός ετοιμάζεται να πάρει μία πρώτη γεύση από το δημοφιλές στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής σπορ, μιας και έχει δεχθεί ανοιχτή πρόσκληση από τον Dale Earnhardt Jr, αστέρα του συγκεκριμένου θεσμού.

Advertisement
Advertisement

Η πρόσκληση ήρθε μέσω twitter και ο Ricciardo έσπευσε να απαντήσει πως μελετά ήδη το πρόγραμμά του για το 2016 για να οδηγήσει το αυτοκίνητο της JRMotosports για το Xfiniti Series – τη δεύτερη κατηγορία του NASCAR.

Μιλώντας σχετικά με το ενδεχόμενο να κάνει πιο… μόνιμη τη συμμετοχή του στο σπορ, ο οδηγός της RBR απάντησε: «Μου αρέσει η Αμερική άρα το να ζω και να αγωνίζομαι εκεί μετά τη Formula 1, φαντάζει ως μία ενδιαφέρουσα επιλογή. Πρέπει όμως να κάνω δοκιμές αλλιώς θα είμαι αβοήθητος εκεί».

ricciardo-china15-laugh-a640

Advertisement

Με το γνωστό του χαμόγελο, πρόσθεσε μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Θέλω πρώτα να σιγουρέψουμε τι θα κάνουμε στη Formula 1 αλλά αν για τον έναν ή τον άλλο λόγο δεν συμμετέχουμε εκεί, φαίνεται πως ίσως να έχω έτοιμη μία επιλογή».