Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Καλά κάνει και περιμένει τον Vettel η Ferrari

Ελλάδα 3:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Καλά κάνει και περιμένει τον Vettel η Ferrari

FORMULA 1

Καλά κάνει και περιμένει τον Vettel η Ferrari

FORMULA 1

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ο Sebastian Vettel έχει γίνει αποδέκτης έντονης κριτικής και η αλήθεια είναι πως όχι άδικα.

Advertisement
Advertisement

Τα αποτελέσματα του τετράκις παγκόσμιου πρωταθλητή δεν είναι αντάξια της φήμης του αλλά και των προσδοκιών που έχει η Scuderia Ferrari και οι εκατομμύρια tifosi από τον ηγέτη της ομάδας. Βέβαια αυτός ο ρόλος έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση μετά την εντυπωσιακή πρώτη σεζόν του Charles Leclerc στα κόκκινα.

Πολλοί έσπευσαν να «τελειώσουν» τον Γερμανό από το Μαρανέλο όμως η διοίκηση της ιταλικής ομάδας δεν βιάζεται να πάρει αποφάσεις για το μέλλον. Το συμβόλαιο των δύο πλευρών ολοκληρώνεται στο τέλος του 2020 και προφανώς, περιμένουν να δουν πως θα τα πάει στο ξεκίνημα της σεζόν.

Επιλογή που έχει λογική και με την οποία είναι σύμφωνος και ο πρώην αγωνιστικός διευθυντής της Scuderia, Cesare Fiorio, δηλώσεις του οποίου φιλοξενούνται στο FormulaPassion.it.

G

Advertisement
Advertisement

«Ο Vettel έκανε υπερβολικά πολλά λάθη μέσα στο 2019 αλλά προσπάθησε και βελτίωσε λίγο τα πράγματα προς το τέλος της σεζόν. Τα εντός πίστας λάθη του έρχονται σε αντίθεση με την εμπειρία που απέκτησε στα χρόνια όπου κατέκτησε τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα με τη Red Bull. Άρα η προσέγγιση του Mattia Binotto (σ.σ. ο νυν επικεφαλής της Ferari) να μη βιαστεί να πάρει αποφάσεις, δικαιολογείται», είπε ο Fiorio.

Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από το ξεκίνημα που θα κάνει ο Vettel στο ξεκίνημα της νέας σεζόν αλλά και το πως θα διαμορφωθούν οι εσωτερικές ισορροπίες στο Μαρανέλο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Τελευταίο F1 Vlog της σεζόν με «συνοδηγό» την Αριάνα Παπαγιάννη
Pit Stop σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας (video)
Το F1 Vlog πάει… Dakar!