Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Καλά έκανε και τα παράτησε ο Rosberg

Ελλάδα 14:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Καλά έκανε και τα παράτησε ο Rosberg

FORMULA 1

Καλά έκανε και τα παράτησε ο Rosberg

FORMULA 1

Με το… γάντι έσφαξε τον Nico Rosberg ο πρώην επικεφαλής της Jordan Grand Prix και νυν τηλεσχολιαστής, Eddie Jordan.

Advertisement
Advertisement

Ο Ιρλανδός εκθείασε για πολλοστή φορά τον Lewis Hamilton και μέσα σε όσα είπε για τον έξι φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, έσταξε και λίγο δηλητήριο για τον πρώην teammate του.

Θυμίζουμε πως ο Γερμανός επικράτησε του Βρετανού στον «εμφύλιο» της Mercedes το 2016, όμως αιφνιδίως, λίγα 24ωρα μετά την κατάκτηση του τίτλου, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Αλλά η συνέντευξη του Jordan στη Gulf News ξεκίνησε με θέμα τον Hamilton: «Αφότου εξασφάλισε τον έκτο παγκόσμιο τίτλο, έχει στρέψει την προσοχή του στην επόμενη σεζόν και την κατάκτηση του έβδομου. Αναμφίβολα έχει πολλές πιθανότητες να τα καταφέρει. Είναι ένας αποφασισμένος οδηγός που θέλει να δείξει στο κοινό πως έχει ακόμα την ταχύτητα και νιώθει ακόμα τον ενθουσιασμό που θέλουν όλοι να βλέπουν πως έχει πίσω από το τιμόνι. Ειλικρινά, δεν χρειάζεται να βελτιωθεί άλλο. Απλά να συνεχίσει να αγωνίζεται, δεν υπάρχει κάποιος εκεί έξω να τον ανταγωνιστεί».

Advertisement
Advertisement

Είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε με τα παραπάνω, δύσκολα θα έχετε αντίθετη άποψη σχετικά με τον Rosberg. Εκεί ο Jordan είπε: «Ίσως το 2016 ο Lewis να ήταν αποπροσανατολισμένος και γι’ αυτό να έχασε τον τίτλο από τον Nico Rosberg. O Nico ήταν έξυπνος, αποχωρώντας από τη Formula 1, καθώς δεν θα κέρδιζε άλλο πρωτάθλημα με τον Lewis να αγωνίζεται σε αυτό το επίπεδο».

Μία άλλη ανάγνωση, λέει πως η επιλογή του Rosberg να αποχωρήσει, που όντως μαρτυρούσε πως είχε φτάσει στο απόγειο της καριέρας του, ήταν μία τολμηρή και ειλικρινής κίνηση.