Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δεν σκέφτεται να αποσυρθεί ο Button

Ελλάδα 23:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν σκέφτεται να αποσυρθεί ο Button

FORMULA 1

Δεν σκέφτεται να αποσυρθεί ο Button

FORMULA 1

Μπορεί το 2014 να είναι ο δεύτερος γηραιότερος οδηγός στο grid (μετά τον Κίμι Ράικονεν) όμως ο Τζένσον Μπάτον δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Formula 1. Θεωρεί μάλιστα πως έχει πολλά ακόμα να προσφέρει σε κορυφαίο επίπεδο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

«Στο μυαλό μου για το μέλλον έχω… νέα συμβόλαια! Νιώθω πως κάνω ακόμα πολύ καλά τη δουλειά μου και τα περισσότερα Σαββατοκύριακα παίρνω τα μέγιστα από το μονοθέσιο μου. Το μόνο που θέλω, είναι να συνεχίσω να μπορώ να πιέζω τον εαυτό μου στα όρια, να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Νιώθω πως το κάνω άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποχωρήσω ή να κάνω κάτι καινούριο. Απολαμβάνω τους αγώνες και για να αρχίσω να σκέφτομαι την αποχώρηση, θα πρέπει να έρθει κάποιος και να κάνει καλύτερα από μένα τη δουλειά», σχολίασε ο 33χρονος.

Ο Βρετανός που φέρεται να απομένει μόνο η τυπική ανακοίνωση πως θα οδηγεί και το 2014 για λογαριασμό της McLaren, έχει από το 2000 όταν και έκανε ντεμπούτο στη Formula 1, πετύχει 15 νίκες, 8 pole positions, έχει ανέβει 49 φορές στο βάθρο και φυσικά έχει στο ενεργητικό του τον παγκόσμιο τίτλο του 2009!

Advertisement
Advertisement