Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Εισιτήριο… 3 ευρώ για το Grand Prix Τουρκίας!

Ελλάδα 21:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εισιτήριο… 3 ευρώ για το Grand Prix Τουρκίας!

FORMULA 1

Εισιτήριο… 3 ευρώ για το Grand Prix Τουρκίας!

FORMULA 1

Μπορεί η Formula 1 να αποτελεί την επιτομή της τεχνολογίας, να συμμετέχουν τα σπουδαιότερα brands του πλανήτη και να καθρεφτίζει την απόλυτη ελιτ της κοινωνίας, ωστόσο στην Τουρκία θα μπορεί κανείς να δει από κοντά τους κορυφαίους οδηγούς του κόσμου καταβάλλοντας το αστρονομικό αντίτιμο των 3.40 ευρώ!

Advertisement
Advertisement

Τόσο θα κοστίζουν τα εισιτήρια γενικής εισόδου για το Grand Prix της Κωνσταντινούπολης που επιστρέφει στο καλεντάρι της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού μετά από εννέα χρόνια, αποτελώντας τον δέκατο-τέταρτο γύρο της σεζόν.

Η Intercity η οποία αποτελεί promoter του αγώνα της γειτονικής χώρας, ανακοίνωσε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου πως όχι απλά θα υπάρχουν θεατές στον αγώνα του Otodrom αλλά στοχεύει και σε κοινό 100.000 ανθρώπων!

buemi_turk09-1000x600-1

Advertisement
Advertisement

«Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Αν η κατάσταση με την πανδημία χειροτερέψει, μπορεί ο αγώνας να γίνει τελικά χωρίς θεατές. Ωστόσο, με τα τωρινά δεδομένα, με τη συνολική χωρητικότητα της πίστας στους 220.000 θεατές (σε κερκίδες και λόφους), μπορούμε να κλείσουμε κάποια κομμάτια και να έχουμε 100 χιλιάδες θεατές, τηρώντας τους κανόνες κοινωνικών αποστάσεων», είπε ο Vurak Al, πρόεδρος της Intercity.

Οι πωλήσεις των εισιτηρίων ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα και καθώς ο promoter δεν στοχεύει σε κέρδος έχοντας προφανώς κρατική κάλυψη, ανακοίνωσε εισιτήριο που θα κοστίζει 30 τουρκικές λίρες ανά ημέρα και 90 για όλο το τριήμερο. Αριθμοί που μεταφράζονται σε 3.4 ευρώ για να δεις Formula 1 για μία ημέρα και 10.2 ευρώ για όλη τη δράση!

Απίστευτο κι όμως… τουρκικό!

Advertisement

tur11_start1000x600

Διαβάστε επίσης:
Ακόμα πιο μακριά ο Hamilton

Advertisement

Το τρομακτικό ατύχημα στο GP Βελγίου (video)

F1 GP Βελγίου: Άνετο 1-2 για τη Mercedes