Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Irvine: Ο Hamilton έχασε τον προσανατολισμό του

Ελλάδα 2:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Irvine: Ο Hamilton έχασε τον προσανατολισμό του

FORMULA 1

Irvine: Ο Hamilton έχασε τον προσανατολισμό του

FORMULA 1

Την άποψη του για τη πορεία της καριέρας του Lewis Hamilton εξέφρασε ο πάντα καυστικός Eddie Irvine. Ο βετεράνος οδηγός θεωρεί πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 έχασε στη πορεία τον προσανατολισμό του…

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

«Νομίζω πως ο Lewis έχασε λίγο το δρόμο του, λόγω της αυξημένης εμπλοκής του στη showbiz. Το ξεκίνημα του στη Formula 1 ήταν φανταστικό και είναι σπουδαίο ταλέντο. Όμως στη πορεία, ήθελε να γίνει ηθοποιός, ράπερ ή δεν ξέρω εγώ τι. Ο κόσμος θέλει οι αθλητικοί του ήρωες να είναι 100% αφοσιωμένοι στο σπορ στο οποίο αγωνίζονται. Νομίζω όμως πως ανακτά το σωστό προσανατολισμό και θα ήταν καλό να ανταγωνιστεί τον Sebastian Vettel. O Lewis και ο Fernando Alonso, είναι οι δύο οδηγοί που θα μπορούσαν να κοντράρουν τον Vettel αν είχαν αντάξιο μονοθέσιο. Που έως τώρα, δεν είχαν», είπε ο Irvine στην εφημερίδα Telegraph του Μπέλφαστ.

O Irvine που τον προηγούμενο μήνα έκλεισε τα 48, αγωνίστηκε στη Formula 1 τη περίοδο 1993-2002. Σε 148 Grand Prix πανηγύρισε 4 νίκες, 26 παρουσίες στο βάθρο, 1 ταχύτερο γύρο και είχε 191 κερδισμένους βαθμούς.

Advertisement
Advertisement

Καλύτερη σεζόν του στη κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού ήταν το 1999 όταν εκμεταλλευόμενος τον τραυματισμό του teammate του στη Ferrari, Michael Schumacher, διεκδίκησε τον τίτλο μέχρι τον τελευταίο αγώνα. Ωστόσο, τερματίζοντας τρίτος στην Ιαπωνία, είδε τον Mika Hakkinen να πανηγυρίζει τη κατάκτηση του τίτλου.

Γνωστός για την αδυναμία του στις γυναίκες και τις καταχρήσεις, πάντα με μία… «καλή κουβέντα» για όλους, έχει κάνει όμως εξαιρετικές επιχειρηματικές κινήσεις μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του στη Formula 1.