Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Υποχώρησε η Daimler για Vettel!

Ελλάδα 20:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Υποχώρησε η Daimler για Vettel!

FORMULA 1

Υποχώρησε η Daimler για Vettel!

FORMULA 1

Μπορεί η φημολογία πριν την εκκίνηση της σεζόν να ήθελε τη Daimler να επιθυμεί να στρατολογήσει τον Sebastian Vettel, πλέον όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Advertisement
Advertisement

Θυμίζουμε πως ξεκάθαρη πρόθεση του επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Toto Wolff, ήταν να συνεχίσει και το 2021 με το οδηγικό δίδυμο των Lewis Hamilton και Valtteri Bottas. Όμως όπως ανέφερε το ρεπορτάζ από τη Γερμανία, η «μαμά» εταιρεία καλόβλεπε το ενδεχόμενο να συνδεθεί με τον Vettel, τον πιο επιτυχημένο Γερμανό οδηγό μετά τον Michael Schumacher.

Ωστόσο, στο περιθώριο του Grand Prix Αυστρίας με το οποίο άνοιξε η αυλαία του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, o CEO του ομίλου, Ola Kallenius, έβαλε τέλος στα σενάρια.

bottas-austria20-leads-hamilton-a1000x600

Advertisement
Advertisement

«Θα συνεχίσουμε με τους δύο οδηγούς μας. Αντιλαμβάνομαι πως για τους Γερμανούς φίλους του σπορ θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον η έλευση του Vettel. Αλλά με τους Lewis και Valtteri έχουμε ήδη δύο οδηγούς που αποδίδουν σε κορυφαίο επίπεδο. Θα συνεχίσουμε με τους δύο οδηγούς που έχουμε», αποκάλυψε ο Kallenius στο τηλοεοπτικό δίκτυο Sky Deutschland at the Austrian GP.

Ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Hamilton και ο νικητής της πρεμιέρας στο Red Bull Ring, Bottas, αποτελούν το δίδυμο της Mercedes εδώ και τρεις αγωνιστικές σεζόν. Και στις τρεις ο Βρετανός κατέκτησε τον τίτλο στους οδηγούς και στις τρεις η γερμανική εταιρεία πανηγύρισε τον τίτλο στους κατασκευαστές.

hamilton-bottas-austria20-a1000x600

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
O Sebastian Vettel δεν έκρυψε την πικρία του για τη Ferrari

Ο Alonso, o Messi και η… Γρανάδα

Advertisement

To F1 Vlog επέστρεψε!