Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Είπε πάλι «όχι» στην Caterham o Lotterer

Ελλάδα 10:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Είπε πάλι «όχι» στην Caterham o Lotterer

FORMULA 1

Είπε πάλι «όχι» στην Caterham o Lotterer

FORMULA 1

Για δεύτερη φορά φέτος ο Andre Lotterer απέρριψε πρόταση της Caterham F1 να τρέξει για λογαριασμό της. Αυτή τη φορά στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι όπου τελικά η ταλαιπωρημένη οικονομικά ομάδα θα λάβει κανονικά μέρος.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο Γερμανός οδήγησε την CT03 στο Grand Prix Βελγίου, ως επιλογή του τότε επικεφαλής της ομάδας Colin Kolles με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο πλαίσιο του 24ωρου αγώνα του Μαν. Θα μπορούσε να είχε κάνει το ίδιο και στην Ιταλία αλλά αρνήθηκε καθώς στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών, το μονοθέσιό του θα το οδηγούσε ο νεαρός Roberto Merhi.

Τώρα του έγινε νέα πρόταση αλλά ο 32χρονος που κάνει σπουδαία καριέρα στους αγώνες αντοχής, την απέρριψε ξανά.

Advertisement
Advertisement

«Με κολακεύει η πρόταση, δεν σου τηλεφωνούν κάθε μέρα για να τρέξεις στη Formula 1. Η εμφάνιση στο Grand Prix του Σπα ήταν κάτι ξεχωριστό για μένα. Όμως για να τρέξω σε περισσότερους αγώνες, πρέπει να είμαι σε καλύτερη κατάσταση. Δεν θέλω να είμαι αυτός που κάνει κύκλους όντας τελευταίος. Αν είχα τη δυνατότητα να βρεθώ σε πιο ανταγωνιστική ομάδα, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά», είπε ο 32χρονος.

Την ίδια ώρα, ο Marcus Ericsson έχει επίσημα διακόψει τη συνεργασία του με την ομάδα ενώ ο Merhi δηλώνει πως έχει συμφωνήσει να τρέξει στο Άμπου Ντάμπι. Πράγμα που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά της Caterham.