Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Υπάρχει εμφύλιος στην Toro Rosso;

Ελλάδα 7:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Υπάρχει εμφύλιος στην Toro Rosso;

FORMULA 1

Υπάρχει εμφύλιος στην Toro Rosso;

FORMULA 1

Ένα από τα πολλά θέματα συζήτησης μετά την ολοκλήρωση του εναρκτήριου Grand Prix του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2016, ήταν οι μονομαχίες των Max Verstappen και Carlos Sainz.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Το νεανικό δίδυμο της Scuderia Toro Rosso, ίσως και να… πέρασε τα όρια. Μάλιστα, κάποια στιγμή είχαν και επαφή, που οδήγησε σε τετ α κε του Ολλανδού. Ο 18χρονος είχε προ πολλού χάσει την ψυχραιμία του, όταν ζητούσε από την ομάδα του να τον αφήσει να περάσει τον Sainz καθώς ήταν ταχύτερος.

Μετά το τέλος του αγώνα στο Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης, ειπώθηκαν κάποια πράγματα εν θερμώ αλλά εκ των υστέρων, φαίνεται πως δεν υπάρχει πραγματικά «εμφύλιος» στις τάξεις της ιταλικής ομάδας.

Advertisement
Advertisement

Για να είμαι ειλικρινής, δεν νιώθω έτσι. Εγώ πάντα κοιτά μπροστά. Θέλουμε να κερδίζουμε ο ένας τον άλλο στην πίστα αλλά νομίζω πως όλοι θέλουν να κερδίζουν τους teammates τους! Εκτός πίστας όλα πάνε καλά, δεν έχουμε προβλήματα», είπε ο Verstappen στο Laureus.com.

verstappen-australi16-a640tall

Ποια είναι όμως η τοποθέτηση του Sainz;

Advertisement

Βρισκόμασταν σε μία παρόμοια κατάσταση όπου δεν γνωρίζαμε τι ακριβώς συνέβαινε στον αγώνα, τι συνέβαινε με τη στρατηγική. Όμως είμαι πεπεισμένος πως δεν θα έχουμε προβλήματα. Στην πραγματικότητα, δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης. Απλά διεκδικούσαμε μία θέση και δώσαμε πολλές μάχες για αυτή. Όλα είναι εντάξει ανάμεσά μας, δεν έχουμε προβλήματα», είπε ο 22χρονος Ισπανός.