Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Είναι πολλά τα λεφτά της έκτης θέσης

Ελλάδα 10:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Είναι πολλά τα λεφτά της έκτης θέσης

FORMULA 1

Είναι πολλά τα λεφτά της έκτης θέσης

FORMULA 1

Μπορεί ο τίτλος του πρωταθλητή της Formula 1 στους κατασκευαστές να έχει ήδη κριθεί, όπως άλλωστε όλες οι θέσεις της τετράδας, η Williams να έχει σχεδόν εξασφαλίσει την πέμπτη όμως για τις θέσεις 6 έως 8 γίνεται χαμός!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο απολογισμός των πρώτων 19 εκ των 20 αγώνων της σεζόν έχει φέρει έκτη τη Scuderia Toro Rosso με 53 πόντους, όμως η ιταλική ομάδα απειλείται κυρίως από τη Renault F1 που ακολουθεί με 49 αλλά και τη Haas F1 που έχει 47. Ποιος λοιπόν θα κλείσει το 2017 έκτος;

Με τη διαφορά ανάμεσα στην έκτη και την έβδομη θέση να μη περιορίζεται σε πρεστίζ αλλά να έχει και μία διαφορά της τάξης των 6.5 εκατομμυρίων δολαρίων στα bonus, καταλαβαίνετε πως οι ομάδες αυτού του επιπέδου θα δώσουν μάχη δίχως αύριο!

Advertisement
Advertisement

Το ρόλο του σε αυτή θα παίξει και ο Carlos Sainz, που αρχής γενομένης από το GP ΗΠΑ, άφησε την Toro Rosso και πήγε στη Renault – «δανεικός» από τη Red Bull.

«Είναι πολύ σημαντικό να βρεθούμε μπροστά. Αυτός είναι ο στόχος μας και έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για αυτόν τον αγώνα. Θέλουμε την έκτη θέση και νομίζω πως αξίζουμε την έκτη θέση. Θα κάνουμε λοιπόν τα πάντα για να την πάρουμε», είπε ο Ισπανός.

sainz-monaco17-a640tall

Advertisement

Πάντως με τον Nico Hulkenberg να εκκινεί έκτος και τον Sainz δωδέκατο στο grid, η Renault δείχνει να έχει την κατάσταση στα χέρια της. Κι αυτό διότι οι δύο οδηγοί της Toro Rosso εκκινούν από τις θέσεις 17 και 20 ενώ αυτοί της Haas από τις 14 και 16.