Είναι ήδη περιζήτητη η Aston Martin! | NewsAuto.gr
FORMULA 1

Είναι ήδη περιζήτητη η Aston Martin!

Μπορεί ακόμα η Aston Martin να μην έχει πάρει την τελική απόφαση να εμπλακεί στον μαγικό κόσμο της Formula 1 αρχής γενομένης από το 2021, ωστόσο ήδη φέρεται να αποτελεί επιλογή αρκετών ομάδων!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η βρετανική μάρκα εξετάζει τη συμμετοχή της στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού χάρη στις σημαντικές αλλαγές που σύντομα θα οριστικοποιηθούν και θα κάνουν το σπορ πιο ελκυστικό για «νέους παίκτες».

Κι αν οι δύο ομάδες της Red Bull φαντάζουν ως προφανείς υποψήφιες από τη στιγμή που η αυστριακή εταιρεία έχει ήδη τεχνολογική συνεργασία με την Aston Martin μέσω της οποίας γεννήθηκε η Βαλκυρία αλλά και καθώς η Βρετανική μάρκα θα αποτελεί το 2018 βασικό χορηγό της RBR, δεν είναι οι μόνες!

Σύμφωνα με το motorsport.com, ο επικεφαλής της Andy Palmer, έχει δεχθεί κρούσεις κι από άλλες, ιδιωτικές ομάδες, αν και δεν αποκαλύφθηκε ποιες είναι αυτές.

Αυτή η εξέλιξη αποτελεί ένα ακόμα δέλεαρ για την Aston Martin, καθώς η παρουσία 3 ή 4 «πελατών» θα εκλογικεύσει τα κόστη δημιουργίας και εξέλιξης μίας υβριδικής μηχανής για τη Formula 1. Αν και βασικός στόχος της είναι μέσω της συμμετοχής της στο σπορ, να αυξήσει τις πωλήσεις των αυτοκινήτων της.

H Βαλκυρία είναι ο καπρός της συνεργασίας της Aston Martin με τη Red Bull Racing

H Βαλκυρία είναι ο καπρός της συνεργασίας της Aston Martin με τη Red Bull Racing

Log In or Create an account