Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Είναι έτοιμος ο Kvyat για τη θέση του Vettel;

Ελλάδα 12:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Είναι έτοιμος ο Kvyat για τη θέση του Vettel;

FORMULA 1

Είναι έτοιμος ο Kvyat για τη θέση του Vettel;

FORMULA 1

Λίγο πριν τις κατατακτήριες δοκιμές του ιαπωνικού Grand Prix, το νέο αστέρι της Scuderia Toro Rosso, ο Daniil Kvyat ενημερώθηκε πως την επόμενη σεζόν θα αντικαταστήσει τον Sebastian Vettel στη Red Bull Racing. Πόσο έτοιμος νιώθει για αυτό το βήμα;

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η απάντηση έρχεται μέσα από συνέντευξη του νεαρού Ρώσου στο RedBull.gr. Διαβάστε τα σημαντικότερά της σημεία…

Πως αντέδρασες στα νέα της αποχώρησης του Sebastian Vettel και της δική σου «προαγωγής»;
Το έμαθα μερικές ώρες πριν ανακοινωθεί, μου το είπαν οι Helmut Marko και Franz Tost και πρέπει να ομολογήσω πως ξαφνιάστηκα. Έπρεπε όμως να παραμείνω συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου στο πλαίσιο του ιαπωνικού Grand Prix. Πάντως νομίζω πως θα χρειαστώ λίγο καιρό για να το «χωνέψω»…

Advertisement
Advertisement

Τι σημαίνει για εσένα το να οδηγείς του χρόνου το μονοθέσιο του Sebastian Vettel;
Στην πραγματικότητα θα είναι το δικό μου μονοθέσιο! Είναι τιμή μου. Σημαίνει πολλά για μένα. Η σκληρή μου δουλειά αποδίδει καρπούς και η Red Bull μου δίνει άλλη μία μοναδική ευκαιρία. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να αποδείξω πως πήραν τη σωστή απόφαση.

Είσαι λοιπόν έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα σου;
Είμαι έτοιμος, ανυπομονώ και θα κάνω όπως πάντα το καλύτερο δυνατό! Τα επιτεύγματα της Infiniti Red Bull Racing στη σύντομη ιστορία της στη Formula 1 μιλούν από μόνα τους. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βρεθώ όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Advertisement

Σε τρομάζει το γεγονός ότι θα πρέπει να ακολουθήσεις τα βήματα του Vettel;
Πάντα υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες από τους γύρω σου αλλά πρέπει να επικεντρώνεσαι στο να κάνεις τη δουλειά σου όσο καλύτερα μπορείς. Όπως είπα, η προσέγγιση μου δεν θα αλλάξει. Δεν υπάρχουν θαύματα, πρέπει να βασίζεσαι στις ικανότητές σου.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Kvyat πατώντας εδώ.