FORMULA 1

Ικανοποίηση στη Marussia για τον Έλληνα

Ελλάδα 23:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ικανοποίηση στη Marussia για τον Έλληνα

FORMULA 1

Ικανοποίηση στη Marussia για τον Έλληνα

FORMULA 1

Μπορεί έως τώρα να έχουμε σταθεί στη σημασία του παρθενικού κανονικού τεστ με μονοθέσιο της Formula 1 για τον Ευτύχιο Έλληνα, δεν έχουμε όμως αναφερθεί στον αντίκτυπο αυτού. Οι δηλώσεις του επικεφαλής της Marussia F1, Τζον Μπουθ, μπορούν να βοηθήσουν… ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

“Όλη η ομάδα ήταν πολύ χαρούμενη που είδε τον Ευτύχιο στο μονοθέσιο μας, ως επιβράβευση για το πολύ επιτυχημένο περυσινό του ντεμπούτο στο GP3. Ξεκίνησε καλά την ημέρα, κάνοντας κάποιες αεροδυναμικές αξιολογήσεις, παρόμοιες με εκείνες που έκανε και στις δοκιμές σε ευθεία που είχε πραγματοποιήσει στο Κεμπλ. Στη συνέχεια, άρχισε να κάνει χρονομετρημένους γύρους. Προφανώς, αυτοί οι οδηγοί καλούνται να πραγματοποιήσουν ταχεία εκμάθηση, μεταπηδώντας από το GP3 στη Formula 1, συνεργαζόμενοι με πολύ περισσότερους ανθρώπους και δουλεύοντας με πολύ πιο περίπλοκα συστήματα στο μονοθέσιο. Ωστόσο ο Ευτύχιος δεν είχε κανένα πρόβλημα, πέτυχε το στόχο που δεν ήταν άλλος από το να βελτιώνεται γύρο με το γύρο και έκανε δύο καλές προσομοιώσεις κατατακτήριων με τη μαλακή γόμα ελαστικών”, σχολίασε ο Βρετανός.

Τα παραπάνω αποδεικνύουν την ικανοποίηση στις τάξεις της αγγλορωσικής ομάδας. Άλλωστε ο 21χρονος παρουσιάζεται όλο και καλύτερος, πέρυσι ήταν η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος GP3 και φέτος οδηγεί ώριμα διεκδικώντας τον τίτλο.

Advertisement
Advertisement

Καθόλου τυχαία, ο Ελληνοκύπριος τυγχάνει εκτίμησης γενικότερα από ανθρώπους του χώρου. Πράγμα εμφανές μέσω σχολίων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου δημοσιογράφοι ειδικευόμενοι στο GP3, στάζουν μέλι αναφερόμενοι για εκείνον. Το ίδιο όμως και μέλη της οικογένειας της Marussia στην οποία ανήκει. Τόσο για τον χαρακτήρα του, όσο και για τις επιδόσεις του.

Ας ελπίσουμε, να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και όλα αυτά, να είναι μόνο η αρχή….