Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ικανοποίηση Arrivabene για Kimi

Ελλάδα 5:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ικανοποίηση Arrivabene για Kimi

FORMULA 1

Ικανοποίηση Arrivabene για Kimi

FORMULA 1

Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Kimi Raikkonen στο Grand Prix του Μπαχρέιν όπου τερμάτισε δεύτερος, δεν πέρασε απαρατήρητη. Ούτε από το κοινό αλλά ούτε και από τον επικεφαλής της Gestione Sportiva της Ferrari, Maurizio Arrivabene. Ο Ιταλός, μίλησε για το μέλλον του «Iceman» στη Scuderia.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την απόδοση του Kimi και μπορώ να πω επισήμως πως… έχει επιστρέψει. Έδειξε πως είναι αγωνιστικό θηρίο. Συνήθως δίνει τον καλύτερό του εαυτό όταν έχει προβλήματα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτόν αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα υπογράψουμε αύριο το συμβόλαιο ανανέωσης της συνεργασίας μας. Όπως του είπα, θα εξαρτηθεί από την απόδοσή του. Στο Μπαχρέιν απέδειξε πως είναι σπουδαίος οδηγός. Αν με ρωτούσατε τώρα, αν αξίζει να παραμείνει, θα σας απαντούσα πως ναι. Όταν όμως ο επικεφαλής μίας ομάδας λέει κάτι τέτοιο, τότε συνήθως ο οδηγός… κοιμάται. Είναι ψυχολογικό το θέμα. Προς το παρόν, η κόλλα χαρτί είναι λευκή», είπε χαρακτηριστικά ο Arrivabene.

Το συμβόλαιο του Raikkonen με τη Ferrari, ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν την οποία διανύουμε. Ο Φινλανδός έχει δηλώσει πως θέλει να παραμείνει στην ιταλική ομάδα και να ολοκληρώσει εκεί την καριέρα του. Αξίζει να σημειωθεί πως τον προσεχή Οκτώβριο κλείνει τα 36, αν και όπως απέδειξε στο Σακχίρ, η ηλικία δεν είναι παρά ένας ακόμα αριθμός…

O Raikkonen βλέπει δεύτερος την καρό σημαία στον πρώτο νυχτερινό αγώνα της σεζόν. Ήταν το πρώτο του βάθρο από το 2013!

Advertisement
Advertisement