Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Το ιδανικό ξεκίνημα του Charles Leclerc στη Ferrari

Ελλάδα 19:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ιδανικό ξεκίνημα του Charles Leclerc στη Ferrari

FORMULA 1

Το ιδανικό ξεκίνημα του Charles Leclerc στη Ferrari

FORMULA 1

Ένα από τα πράγματα που περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2019, είναι η παρουσία του Charles Leclerc στη Ferrari. Και η εμφάνισή του στις δοκιμές εξέλιξης των ελαστικών της Pirelli που έγιναν στο Άμπου Ντάμπι, αύξησε ακόμα περισσότερο την ανυπομονησία ενόψει της νέας σεζόν.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο ταλαντούχος οδηγός που φέτος εντυπωσίασε οδηγώντας για λογαριασμό της Alfa Romeo Sauber, αντικαθιστά το 2019 τον Kimi Raikkonen. Μία αλλαγή που για πολλούς, ίσως σηματοδοτεί και αλλαγή ισορροπιών εντός των τειχών του Μαρανέλο.

Πάντως ο προερχόμενος από την ακαδημία της Ferrari οδηγός, έδειξε με το καλημέρα τη διάθεσή του. Συμμετείχε στη δεύτερη ημέρα των δοκιμών του Άμπου Ντάμπι, ήταν ταχύτερος όλων και μάλιστα ήταν ταχύτερος και του χρόνου που είχε πετύχει την προηγούμενη ημέρα ο Sebastian Vettel.

Advertisement
Advertisement

O Leclerc κάλυψε 135 γύρους, με καλύτερη επίδοση στο 1:36.450. Μετά το τέλος του τεστ, που δεν ήταν το πρώτο του με την ιταλική ομάδα αλλά είχε ιδιαίτερη σημασία για εκείνον, δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του.

«Ήταν το πιο ξεχωριστό τεστ που έχω κάνει με τη Scuderia, καθώς ήταν η πρώτη φορά που μπήκα σε ένα μονοθέσιο που ήξερα πως θα με περιμένει την επόμενη σεζόν. Ήταν κάτι ιδιαίτερο, είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν μία πολύ σημαντική ημέρα», είπε ο Μονεγάσκος.

Advertisement

Έπειτα, ο οδηγός της Ferrari αναφέρθηκε και στη… «δουλειά», το αντικείμενο δηλαδή των δοκιμών που έλαβαν χώρα στην πίστα των Εμιράτων.

Advertisement

«Πάντα θες να τα πηγαίνεις καλά αλλά αυτή τη φορά στόχος ήταν το να κατανοήσω τα νέα ελαστικά. Όχι να δείξω τις δυνατότητές μου. Σε αυτό επικεντρώθηκα και είμαι χαρούμενος από το αποτέλεσμα», τόνισε ο 21χρονος.