Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Είχε ζήτηση ο Button!

Ελλάδα 12:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Είχε ζήτηση ο Button!

FORMULA 1

Είχε ζήτηση ο Button!

FORMULA 1

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009 αποτελεί τον… Guest star του φετινού Grand Prix του Μονακό, όπου αντικαθιστά τον Fernando Alonso που με τη σειρά του δοκιμάζεται την Κυριακή στα 500 Μίλια της Ινδιανάπολης. Όμως όπως δήλωσε ο Jenson Button, η απουσία του από το φετινό grid, είναι δική του επιλογή.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

«Είναι αστείο το πόσες επιλογές είχα για να τρέξω φέτος σε κάποιο θεσμό. Μάλιστα δύο από τις προσφορές ήταν από ομάδες της Formula 1! Όμως δεν με ενδιέφερε καθόλου να κάνω κάτι τέτοιο», είπε ο Button στο AP.

O Βρετανός παραγκωνίστηκε στη McLaren καθώς η βρετανική ομάδα έπρεπε να προβιβάσει σε ρόλο επίσημου οδηγού τον Stoffel Vandoorne, αν ήθελε να τον διατηρήσει στις τάξεις της. Έτσι ο 37χρονος πέρασε σε ρόλο «πρεσβευτή» της εταιρείας και εφεδρικού οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα υπήρξε έντονη φημολογία πως δεν ήθελε να τρέξει στο Μονακό αλλά αναγκάστηκε βάσει συμβολαίου. Φυσικά είχαμε διαψεύσεις τόσο από τη δική του πλευρά όσο κι από τη βρετανική ομάδα. Όμως μία εσπευσμένη επιστροφή, με ένα μονοθέσιο χειρότερο και λιγότερο αξιόπιστο από εκείνα που είχε την προηγούμενη διετία, λογικά δεν φαντάζει και τόσο ελκυστική για έναν πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή, έτσι δεν είναι;