Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Οι θρύλοι του πάθους

Ελλάδα 22:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι θρύλοι του πάθους

FORMULA 1

Οι θρύλοι του πάθους

FORMULA 1

Πρόκειται για δύο εταιρείες που έχουν πρωταγωνιστήσει στους τομείς τους αλλά και στη Formula 1 στην οποία συμμετείχαν με διαφορετικούς ρόλους. Μοιράζονται το ίδιο πάθος για το σπορ και τώρα ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία συνεργασία ενόψει 2016 που προκάλεσε αίσθηση.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Ο λόγος για τη Red Bull Racing και την TAG Heuer που ανακοίνωσαν πρόσφατα τη συνεργασία τους, με την θρυλική ωρολογοποιία να είναι Επίσημος Χρονομέτρης, Επίσημος Συνεργάτης στον τομέα της Ωρολογοποιίας αλλά και Συνεργάτης Απόδοσης της Red Bull Racing. Το τελευταίο σημαίνει πως… το λογότυπο της θα βρίσκεται πάνω στις μονάδες ισχύος που οι «ταύροι» θα πάρουν από τη Renault.

Ο επικεφαλής της αυστριακής ομάδας, Christian Horner, δήλωσε σχετικά: «Η TAG Heuer και η Red Bull είναι δύο εταιρείες που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τους αγώνες αλλά και την επιθυμία να κάνουν τα πάντα λίγο διαφορετικά. Η TAG έχει εμβληματική παρουσία στη Formula 1 επί δεκαετίες και είμαστε πανευτυχείς που αποφάσισαν να συνεχίσουν την εμπλοκή τους, συνεργαζόμενοι πλέον με εμάς».

O Christian Horner ελπίζει σε ένα πολύ καλύτερο 2016

O Christian Horner ελπίζει σε ένα πολύ καλύτερο 2016

Advertisement
Advertisement

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TAG Heuer, Jean-Claude Biver, μιλώντας για τη συνεργασία αυτή, ανέφερε τον «άκρως μεταδοτικό ενθουσιασμό» της Red Bull Racing ως παράγοντα-κλειδί για την έναρξη αυτής της συνεργασίας που θα δει την εταιρεία του να συνεχίζει την παρουσία της σε ένα σπορ που έχει πλέον εισχωρήσει στο DNA της.

Διαβάστε περισσότερα για τη συνεργασία αυτή, πατώντας εδώ.