Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Οι «ταύροι» μιλούν για το διπλό βάθρο

Ελλάδα 10:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι «ταύροι» μιλούν για το διπλό βάθρο

FORMULA 1

Οι «ταύροι» μιλούν για το διπλό βάθρο

FORMULA 1

Σε ένα όπως πάντα γεμάτο ανατροπές και δράση Grand Prix στους δρόμους της Σιγκαπούρης, η Infiniti Red Bull Racing είχε για δεύτερη φορά φέτος διπλή εκπροσώπηση στο βάθρο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο Sebastian Vettel δεν κατάφερε με φθαρμένα ελαστικά να κρατήσει πίσω του τον τελικό νικητή Lewis Hamilton, πέτυχε όμως το καλύτερο φετινό του αποτέλεσμα.

«Είναι ένα σιρκουί που μου αρέσει, με εξαιρετική ατμόσφαιρα αλλά πολλές δυσκολίες ως αγώνας. Έκανα καλή εκκίνηση, πέρασα τον Daniel και στη συνέχεια είχα έναν καλό αγώνα. Όταν με πέρασε στα pit o Alonso, αποφασίσαμε να “παίξουμε” λίγο με τη στρατηγική αλλά το αυτοκίνητο ασφαλείας εμφανίστηκε τη χειρότερη στιγμή για εμάς. Ωστόσο, κατάφερα να χρησιμοποιήσω σωστά τα ελαστικά μου και να τα διατηρήσω σε καλή κατάσταση μέχρι τέλους, πράγμα δύσκολο. Δεν υπήρχε νόημα στο να μονομαχήσω με τον Lewis, είχε νέο σετ ελαστικών ενώ εγώ έπρεπε να διατηρήσω τα δικά μου “ζωντανά” μέχρι το τέλος και ήταν ήδη πολύ φθαρμένα. Αυτός ήταν ο στόχος και ήταν όμορφο που τον πέτυχα και γεύτηκα την κρύα σαμπάνια στο βάθρο», είπε ο παγκόσμιος πρωταθλητής.

Advertisement
Advertisement

Όσο για τον Daniel Ricciardo τερμάτισε τρίτος, αντιστεκόμενος στις επιθέσεις του Fernando Alonso.

«Ήμασταν πολύ κοντά στις Mercedes στις κατατακτήριες και περιμέναμε να έχουμε ακόμα καλύτερο ρυθμό στον αγώνα. Όμως στο πρώτο μέρος του δεν ήμουν αρκετά γρήγορος και είχα κάποια προβλήματα με τα φρένα και τη μονάδα ισχύος που έρχονταν και έφευγαν. Ωστόσο κατάφερα να πάρω αρκετούς βαθμούς. Εδώ νιώθω σαν να τρέχω εντός έδρας. Η Σιγκαπούρη απέχει από το Περθ όσο και η Μελβούρνη, δεν είναι μακριά από την Αυστραλία. Σε δύο εβδομάδες έχουμε τον αγώνα στη Σουζούκα, άλλη μία πίστα όπου μπορούμε να αισιοδοξούμε για ένα καλό αποτέλεσμα. Ανυπομονώ λοιπόν για αυτόν τον αγώνα», σχολίασε ο 25χρονος Αυστραλός.