Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Η Red Bull προειδοποιεί τη Mercedes

Ελλάδα 23:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Red Bull προειδοποιεί τη Mercedes

FORMULA 1

Η Red Bull προειδοποιεί τη Mercedes

FORMULA 1

Το πιο «καυτό» όνομα στο μεταγραφικό παζάρι της Formula 1 ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2019, είναι φυσικά αυτό του Daniel Ricciardo. Το συμβόλαιο του οδηγού της Red Bull Racing ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν που διανύουμε και είναι περιζήτητος!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Τόσο η Ferrari όσο και η Mercedes φέρονται να τον έχουν βάλει στο στόχαστρο, μιας και το συμβόλαιο του Kimi Raikkonen στην ιταλική ομάδα και των Lewis Hamilton/Valtteri Bottas στη γερμανική ολοκληρώνονται τον προσεχή Νοέμβριο.

Μάλιστα ειδικά την δραματική νίκη του Αυστραλού στο Grand Prix Κίνας (διαβάστε περισσότερα σχετικά πατώντας εδώ), οι μετοχές του ανέβηκαν ακόμα περισσότερο!

Advertisement
Advertisement

Όμως ο ειδικός σύμβουλος της Red Bull σε ότι αφορά στη Formula 1, ο Helmut Marko, προειδοποίησε τον επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Toto Wolff, κάνοντας αναφορά στην προσπάθεια του να «κλέψει» πριν μερικούς μήνες τον άλλο οδηγό των «ταύρων», Max Verstappen.

«Ο κύριος Wolff έφαγε τα μούτρα του με τον Max Verstappen και θα φάει τα μούτρα του και με τον Daniel Ricciardo», είπε εμφατικά ο Marko.

Advertisement

Μένει να δούμε ποιος θα εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Ricciardo για το 2019.