Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Η πρώτη νίκη του Mick Schumacher!

Ελλάδα 16:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η πρώτη νίκη του Mick Schumacher!

FORMULA 1

Η πρώτη νίκη του Mick Schumacher!

FORMULA 1

Ο γιος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Michael Schumacher, πήρε χτες στην πίστα του Οσερσλέμπεν στο πλαίσιο του πρωταθλήματος ADAC Formula 4, την πρώτη νίκη της καριέρας του σε αγώνες μονοθεσίων.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Ο 16χρονος οδηγός εκκινούσε 2ος πήρε το προβάδισμα στον πρώτο γύρο και δεν το έχασε μέχρι την καρό σημαία. Μετά το φινάλε δήλωσε: «Είμαι φυσικά εκστασιασμένος. Δε θα μπορούσε να πάει καλύτερα το πρώτο μου αγωνιστικό Σαββατοκύριακο. Ανυπομονώ για τους επόμενους αγώνες».

O Mick ξεκίνησε φέτος να αγωνίζεται με μονοθέσια στο νεοσύστατο πρωτάθλημα Formula 4 που λειτουργεί ως γέφυρα ανάμεσα στην F3 και στα καρτ. Όπως μπορείτε να δείτε και στη σχετική φωτογραφία μοιάζει εκπληκτικά στη μητέρα του Corina. Το ερώτημα που τίθεται ευθέως είναι αν έχει πάρει το ταλέντο του πατέρα του Michael ή και του θείου του Ralf που αμφότεροι είναι από τους πιο πετυχημένους Γερμανούς οδηγούς αγώνων. Ειδικά ο πατέρας του, Michael που δίνει μάχη ν’ αναρρώσει μετά το ατύχημα στο σκι είναι ο πιο πετυχημένος οδηγός αγώνων όλων των εποχών. Ο Mich Schumacher ήταν δίπλα στον πατέρα του τη στιγμή του ατυχήματος…

Advertisement
Advertisement