Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Η Liberty ήθελε τον Alonso στη Red Bull

Ελλάδα 23:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Liberty ήθελε τον Alonso στη Red Bull

FORMULA 1

Η Liberty ήθελε τον Alonso στη Red Bull

FORMULA 1

Μπορεί ο Fernando Alonso να γύρισε (προσωρινά;) την πλάτη στη Formula 1 στο τέλος του 2018, ωστόσο το όνομά του εξακολουθεί να είναι στην επικαιρότητα.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο περιθώριο του Grand Prix του Άμπου Ντάμπι με το οποίο έκλεισε η αυλαία της φετινής σεζόν, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα στοχεύοντας σε επιστροφή στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού το 2021. Εφόσον φυσικά έχει μία καλή πρόταση στα χέρια του.

Όμως όπως αποκάλυψε ο ειδικός σύμβουλος Formula 1 στη Red Bull, Dr Helmut Marko, ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα μπορούσε να είχε ήδη επιστρέψει αν η αυστριακή ομάδα είχε εναρμονιστεί με την επιθυμία της Liberty Media.

Κι αυτό διότι δεδομένης της δημοτικότητας αλλά και της αξίας του Ισπανού οδηγού, η εταιρεία που έχει τα εμπορικά δικαιώματα του σπορ, προσπάθησε να πείσει τη Red Bull Racing να τον προσλάβει!

Advertisement
Advertisement

«Τους ξεκαθαρίσαμε αμέσως πως δεν χρειαζόμαστε τον Alonso», είπε ο Αυστριακός στην Auto Bild. «Κι ένας επιπλέον λόγος που δεν μπορούμε να συνεργαστούμε είναι η εταιρεία που μας προμηθεύει υβριδικές μηχανές – η Honda. Ακόμα κι αν απλά ακούσουν το όνομα Alonso, θα τους σηκωθεί η τρίχα».

Πράγμα λογικό δεδομένης της στάσης του Ισπανού απέναντι στην ιαπωνική εταιρεία, όταν αυτή συνεργαζόταν με τη McLaren.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Τελευταίο F1 Vlog της σεζόν με «συνοδηγό» την Αριάνα Παπαγιάννη
Pit Stop σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας (video)
Έχει δρόμο ακόμα μπροστά του ο Schumacher