Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Η Force India δεν θα σταθεί εμπόδιο στον Hulkenberg

Ελλάδα 19:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Force India δεν θα σταθεί εμπόδιο στον Hulkenberg

FORMULA 1

Η Force India δεν θα σταθεί εμπόδιο στον Hulkenberg

FORMULA 1

Μπορεί ο Nico Hulkenberg να έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Force India που τον δεσμεύει έως και τη σεζόν του 2017 αλλά όπως καλά γνωρίζουμε, στον μαγικό κόσμο της Formula 1, τα συμβόλαια υπάρχουν για να σπάνε!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Όχι, δεν αναφερόμαστε σε όρους απόδοσης ή άλλα παράξενα παραθυράκια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, σύμφωνα τουλάχιστον με τα λεγόμενα του Bob Fernley στο βρετανικό Autosport, η ινδική ομάδα δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στον Γερμανό σε περίπτωση που έχει επιτέλους την ευκαιρία να μεταπηδήσει σε μία από τις «μεγάλες» ομάδες.

Ο αναπληρωτής διευθυντής της Force India, είπε: «Η διετής συμφωνία με τον Nico, προέκυψε λόγω της επιθυμίας μας να έχουμε σταθερότητα. Να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε ενωμένη μία ομάδα που συνεργάζεται επιτυχώς. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως σε περίπτωση που οι Nico δεχόταν μία πρόταση που θα του επέτρεπε να διεκδικεί τίτλους, δεν θα σκεφτόμασταν καν να τον αποδεσμεύουμε. Είμαι σίγουρος πως ο Vijay Mallya, θα ήταν όσο ανοιχτόμυαλος ήταν και στο θέμα του 24ωρου αγώνα του Μαν».

Advertisement
Advertisement

Ο Βρετανός αναφέρθηκε στο πράσινο φως που έδωσε ο Ινδός μεγιστάνας, ώστε ο Hulkenberg να τρέξει στον θρυλικό αγώνα αντοχής με την Porsche. Τον οποίο και κέρδισε!

«Θα ήταν ευχάριστο ο Nico να φτάσει ακόμα ψηλότερα. Νομίζω πως βάσει του ταλέντου του, το αξίζει. Κι αυτό το πιστεύουν πολλοί στα paddock. Όπως ξέρουμε, οι ευκαιρίες στην F1 είναι λίγες, ας ελπίσουμε κάποια στιγμή να έρθει η δική του», συμπλήρωσε ο Fernley.

Advertisement

Πάντως η περυσινή σεζόν ήταν η καλύτερη στην ιστορία της Force India, καθώς βρέθηκε στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών. Ο Hulkenberg προσέφερε 58 από τους 136 πόντους της.