Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Hulkenberg

Ελλάδα 11:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Hulkenberg

FORMULA 1

Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Hulkenberg

FORMULA 1

Ταχύτητα και αξιοπιστία είναι τα ζητούμενα για την επιτυχία στον μαγικό κόσμο της Formula 1. Ο Nico Hulkenberg της Force India, είχε και τα δύο στην πρώτη ημέρα των δοκιμών εξέλιξης στην πίστα του Σακχίρ στο Μπαχρέιν.

Advertisement
Advertisement


ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο Γερμανός που πήρε στα τέλη του 2013 τη δύσκολη απόφαση να μη ρισκάρει τη μετακίνησή του στη Lotus και στη συνέχεια επέλεξε να επιστρέψει στην ινδική ομάδα, είδε με χαρά τη VJM07 να καλύπτει 79 γύρους. Αριθμός που στο συγκεκριμένο σιρκουί ισοδυναμεί με 428 χιλιόμετρα. Σαν να έτρεξε δηλαδή σε ενάμιση Grand Prix!

Ο 26χρονος σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1:36.880, επίδοση που είναι κάτω από τον χρόνο του καλύτερου γύρου του περυσινού αγώνα στο Μπαχρέιν! Μετά τα παραπάνω, εύλογα ο Hulkenberg ήταν χαρούμενος.

Advertisement
Advertisement

«Ήταν μία θετική και ικανοποιητική ημέρα. Είχαμε γεμάτο πρόγραμμα και μάθαμε πολλά. Ο χρόνος μέσα στο μονοθέσιο είναι πολύτιμος αυτή την περίοδο και νιώθεις καλά όταν καλύπτεις τόσους γύρους. Έκανα και δύο προσομοιώσεις μεγάλων αποστάσεων προς το τέλος της ημέρας κι αυτό μου επέτρεψε να αξιολογήσω τη συμπεριφορά του μονοθεσίου και να αποκτήσω καλύτερη αίσθηση από αυτό, πράγμα που δεν είχε συμβεί στις δοκιμές της Χερέθ. Είναι όμως ακόμα νωρίς. Μαθαίνουμε γύρο με το γύρο και τις επόμενες ημέρες έχουμε πολλά ακόμα να μάθουμε», σχολίασε ο Γερμανός.

Ο Hulkenberg θα είναι πίσω από το τιμόνι της VJM07 και τη δεύτερη ημέρα δοκιμών στο Σακχίρ.