Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Υποτίμησε τη πρόκληση ο Kovalainen

Ελλάδα 12:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Υποτίμησε τη πρόκληση ο Kovalainen

FORMULA 1

Υποτίμησε τη πρόκληση ο Kovalainen

FORMULA 1

Ο Χέικι Κοβαλάινεν επέστρεψε στην αγωνιστική δράση συμμετέχοντας στα Grand Prix Ηνωμένων Πολιτειών και Βραζιλίας με τα χρώματα της Lotus. Όμως τελικά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ήλπιζε ο ταλαντούχος Φινλανδός.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

«Είναι απογοητευτικό που δεν κέρδισα βαθμούς για την ομάδα. Πίστευα πως παρότι δεν ήταν όλα τέλεια, θα έπαιρνα βαθμούς στη Βραζιλία. Ο αριθμός των λαθών που έκανα ήταν μεγαλύτερος απ’ ότι εκτιμούσα και πρέπει να παραδεχθώ πως η πρόκληση αποδείχθηκε μεγάλη, την υποτίμησα. Δεν ένιωθα όμως πως έχω σκουριάσει. Ένιωθα πως είχα τον έλεγχο και πήγα και στους δύο αγώνες πιστεύοντας πως θα μπορούσα να αναρριχηθώ σε σχέση με θέση μου στην εκκίνηση. Δεν είχα καμία αμφιβολία για αυτό. Όμως και οι δύο αγώνες αποδείχθηκαν καταστροφικοί», σχολίασε ο32χρονος μιλώντας στο βρετανικό περιοδικό Autosport.

Ο Κοβαλάινεν που μέχρι πρότινος είχε φέτος μόνο συμμετοχές σε ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής με τη Caterham, κάλυψε το κενό που άφησε ο Κίμι Ράικονεν, που πραγματοποίησε επέμβαση στη πλάτη του για να απαλλαχθεί από χρόνιο πρόβλημα.

Advertisement
Advertisement

Επέμβαση με την οποία ολοκληρώθηκε άδοξα η διετής του παρουσία στη Lotus, αφού από την επόμενη αγωνιστική σεζόν θα οδηγεί ξανά για λογαριασμό της Ferrari. Όσο για τον Κοβαλάινεν, ευελπιστεί το 2014 να επιστρέψει σε θέση επίσημου οδηγού στη Caterham.