Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Έτοιμος για σκληρή δουλειά o Hamilton!

Ελλάδα 13:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτοιμος για σκληρή δουλειά o Hamilton!

FORMULA 1

Έτοιμος για σκληρή δουλειά o Hamilton!

FORMULA 1

Ωσάν πρωτάρης διατείνεται ότι θέλει να δουλέψει ο Λιούις Χάμιλτον μετά τη φετινή χρονιά όπου ο ίδιος εκτιμά πως η απόδοσή του δεν ήταν η δέουσα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Ο Χάμιλτον πήρε μια νίκη στην Ουγγαρία και στο σύνολο 189 βαθμούς έναντι 171 βαθμών του έτερου πιλότου της Mercedes, Νίκο Ρόσμπεργκ ο οποίος όμως ανέβηκε δυο φορές στο μεσαίο σκαλί του βάθρου σε Μονακό και Βρετανία.

Ο Χάμιλτον βρέθηκε πολλές φορές να κάνει αυτοκριτική τις προηγούμενες βδομάδες: «Πρέπει να δουλέψω σκληρά με τους μηχανικούς στο εργοστάσιο νιώθω ότι μου χρειάζεται ένας χειμώνας σαν αυτόν του 2007 πριν εμφανιστώ στη F1. Η φετινή χρονιά ήταν μέτρια για μένα και χρειάζεται να δουλέψω σκληρά για να φτάσω στο σημείο όπου θα αισθάνομαι ότι μπορώ να αποδώσω καλύτερα. Τη νέα χρονιά αλλάζουν όλα θα πρέπει να διαχειριστούμε το νέο σύστημα πέδησης, το σύστημα ανάκτησης ενέργειας, τα καύσιμα και τα ελαστικά που θα είναι διαφορετικά. Βρισκόμαστε στο άγνωστο αυτή τη στιγμή. Η δουλειά μας στον προσομοιωτή δυσχεραίνεται καθότι δεν έχουμε τύπο ελαστικού για την επόμενη χρονιά οπότε είναι δύσκολο να αξιολογήσει κανείς τι πρέπει ν’ αλλάξει στο οδηγικό στυλ».

Advertisement
Advertisement