Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Hamilton: «Όνειρο για όλους τους οδηγούς η Ferrari»

Ελλάδα 1:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hamilton: «Όνειρο για όλους τους οδηγούς η Ferrari»

FORMULA 1

Hamilton: «Όνειρο για όλους τους οδηγούς η Ferrari»

FORMULA 1

Δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση πραγματοποίησε ο Lewis Hamilton, αναφερόμενος στο «μύθο» της Scuderia Ferrari και το γεγονός πως δεν ντύθηκε ποτέ στα κόκκινα.

Advertisement
Advertisement

Σε όλη του την καριέρα, αποτελούσε αντίπαλο για το αλογάκι, οδηγώντας από το 2007 έως το 2012 για λογαριασμό της McLaren και έκτοτε για λογαριασμό της Mercedes. Όμως παρότι «αιώνια πιστός» στη μάρκα με σήμα το αστέρι, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αποκάλυψε πως και για εκείνον το Μαρανέλο θα μπορούσε να αποτελέσει προορισμό-όνειρο.

«Εδώ και χρόνια, όποτε έρχομαι στη Monza και βλέπω τους θεατές, τους ακούω να μου λένε “έλα στη Ferrari!”. Αυτό μου ζεσταίνει την καρδιά αλλά είναι φοβερό που μετά από τόσα χρόνια, δεν έχω οδηγήσει ποτέ για τη Ferrari. Διότι είναι ένα όνειρο για όλους, ένας στόχος τον οποίο θέλουν να πετύχουν. Όμως δεν ήταν ποτέ εφικτό και δεν θα μάθω ποτέ ακριβώς το γιατί. Τους εύχομαι το καλύτερο αν και στο κοντινό μέλλον θα πρέπει να τους αποτρέψω από το να κερδίσουν τον τίτλο», είπε ο Hamilton στο Sky Italia.

Advertisement
Advertisement

Λόγια που σε βάζουν σε σκέψεις αφού λίγο-πολύ, δείχνει πως θα ήταν ανοιχτός στο ενδεχόμενο να γίνει κάτοικος Ιταλίας. Θυμίζουμε πως πριν από σχεδόν ένα χρόνο, ο 37χρονος σήμερα οδηγός παραδέχθηκε για πρώτη φορά δημοσίως πως είχε επαφές με τη διοίκηση της ιταλικής ομάδας. Τόσο το 2014 όσο και το 2019.

Πάντως, μπορεί να μην οδηγεί μονοθέσια της Scuderia, όμως οδηγεί δημιουργήματα του εμβληματικού brand. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Μπορεί να μην έχω ένα μονοθέσιο F1 της Scuderia, έχω όμως δύο Ferrari σπίτι μου τις οποίες μπορώ να οδηγώ όποτε θέλω».

Κι όλα τα παραπάνω, δεν μπορούν παρά να μας κάνουν να σκεφτόμαστε… τι θα γινόταν αν!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
GP Ρωσίας: Συγκλονιστική νίκη #100 για τον Hamilton!

Advertisement

Στις 8 Μαΐου το Grand Prix του Miami (video)

Αυτό είναι το προσχέδιο του προγράμματος της F1 για το 2022