Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Hamilton: O Lauda δεν ήταν υποστηρικτής μου

Ελλάδα 7:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hamilton: O Lauda δεν ήταν υποστηρικτής μου

FORMULA 1

Hamilton: O Lauda δεν ήταν υποστηρικτής μου

FORMULA 1

Μπορεί ο Niki Lauda να ήταν αυτός που έπεισε τον Lewis Hamilton να ενταχθεί στην οικογένεια της Mercedes, αφήνοντας τη McLaren που ουσιαστικά τον «δημιούργησε» ως οδηγό αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ήταν και πάντα fan του!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Τουλάχιστον όχι αν λάβουμε υπόψη τα λεγόμενα του παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, που μιλώντας στο Autosport έδωσε μία διάσταση στη σχέση των δύο ανδρών που λίγοι γνώριζαν…

«Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου στη Formula 1, ο Niki δεν ήταν ανάμεσα στους υποστηρικτές μου. Τουλάχιστον όχι απ’ όσο γνωρίζω. Δεν έλεγε πάντα τα καλύτερα λόγια για μένα. Όμως δεν με ήξερε, δεν είχαμε γνωριστεί, δεν είχα μιλήσει. Ήταν στα μέσα του 2012 όταν ουσιαστικά ξεκινήσαμε να μιλάμε και αποκτήσαμε επαφές. Δεδομένου του πόσο ανταγωνιστικός και πόσο επιμελής ήταν ως οδηγός, νομίζω πως είδε μέρος του εαυτού του σε εμένα. Μας αρέσουν τα ίδια πράγματα, μοιάζουμε σε πολλά. Έκτοτε είναι από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές μου μέσα στην ομάδα, πράγμα που εκτιμώ πολύ», είπε ο Hamilton.

Advertisement
Advertisement

lauda-spain13-infront-hams-garage640

Στη συνέχεια ο Βρετανός οδηγός αναφέρθηκε και σε πρόσφατες φήμες που ήθελαν τον Lauda να είναι στα μαχαίρια με τον επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Toto Wolff, κάνοντας μάλιστα και λόγο για αποχώρησή του από την ομάδα.

«Λογικά κάποια στιγμή ο Niki δεν θα θέλει να είναι σε τόσο ενεργό ρόλο. Όμως όσο βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα, έχει μεγάλη επιρροή σε όλο τον όμιλο. Εύχομαι να παραμείνει καιρό αλλά δέχομαι πως βρίσκεται πολύ, πολύ καιρό σε αυτό τον χώρο», τόνισε ο 30χρονος οδηγός.