Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Hamilton και Mercedes δεν… ξεγελούν τον Ecclestone!

Ελλάδα 18:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hamilton και Mercedes δεν… ξεγελούν τον Ecclestone!

FORMULA 1

Hamilton και Mercedes δεν… ξεγελούν τον Ecclestone!

FORMULA 1

H εκκίνηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2021 είναι μόλις δύο μήνες μακριά κι ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί το grid της νέας σεζόν!

Advertisement
Advertisement

Υπάρχει μία εκκρεμότητα κι αυτή αφορά στον παγκόσμιο πρωταθλητή Lewis Hamilton! Παρότι ο 36χρονος έχει δηλωθεί από τη Mercedes AMG Petronas στην επίσημη λίστα συμμετοχών ενόψει της νέας σεζόν, οι δύο πλευρές δεν έχουν υπογράψει ακόμα την επέκταση της συνεργασίας τους.

Παρότι το θέμα είχε χαρακτηριστεί κι από τις δύο πλευρές ως… τυπικό, οι μήνες περνούν κι ακόμα δεν έχουμε ανακοινώσεις. Όπως συζητιέται στα paddock της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η καθυστέρηση οφείλεται σε διαρκείς διαπραγματεύσεις σχετικά με τους οικονομικούς όρους τους συμβολαίου.

Ο Hamilton ισοφάρισε τους επτά παγκόσμιους τίτλους του σπουδαίου Michael Schumacher, τον ξεπέρασε και σε αριθμό νικών, όντας λοιπόν ο πιο επιτυχημένος οδηγός στην ιστορία του σπορ, θέλει να αμείβεται ανάλογα. Φημολογείται πως ζητάει 3ετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές στα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Advertisement
Advertisement

hamilton-bahrain20-b1000x600

Από την άλλη, η Daimler που μείωσε το ποσοστό των μετοχών της στην ομάδα, φέρεται να μην είναι διατεθειμένη να καλύψει τα θέλω του Βρετανού. Ειδικά με τα νέα δεδομένα στην παγκόσμια οικονομία λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19.

Αν και η δική μας άποψη είναι πως αργά ή γρήγορα θα δούμε λευκό καπνό, ενδεχομένως με την INEOS να παίζει καταλυτικό ρόλο καλύπτοντας μέρος των απαιτήσεων του Hamilton, υπάρχει κάποιος που δεν έχει πειστεί πως η εμπλοκή στις συζητήσεις των δύο πλευρών είναι αληθινή.

Advertisement

Ο λόγος για τον Bernie Ecclestone, που μίλησε σχετικά στον Roger Benoit και την ελβετική εφημερίδα Blick. Πάντας ωμός, ο 90χρονος είπε: «Είναι όλα ένα σόου. Κι αυτό γίνεται για να μένει το όνομα του Lewis στα πρωτοσέλιδα αυτές τις δυσάρεστες για τη χώρα εβδομάδες».

hamilton-bahrain20-f1000x600

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Επίσημο: Αλλαγές στο καλεντάρι της F1, μέσα η Ίμολα

Θετικός στον Covid-19 o Lando Norris

Καταιγιστικές αλλαγές στην Alpine F1 Team

Advertisement